Muškarci u Simsima sve češće ostaju trudni

Muškarci ostaju trudni u Simsima

Simsi su oduvijek znali biti čudni. Bilo da se radi o dodacima igri, stvarima koje ljudi rade namjerno kako bi igra bila još zanimljivija ili samo o greškama, svašta se da vidjeti u ovoj simulaciji života. Nakon izlaska zadnje “Get to Work” ekspanzije, u Simsima 4 je moguće vidjeti i trudne muškarce.

Uz dodatak novih karijera, radnih mjesta i vanzemaljaca, pojavila se i greška u igri nakon koje je muškarcima počeo rasti trbuh. U početku se radilo o otmicama vanzemaljaca nakon kojih bi se Simsi vraćali trudni i ubrzo rađali malene vanzemaljce. Nakon što su se igrači počeli žaliti na učestale otmice, Electronic Arts je smanjio njihov broj te pokušao riješiti i slučaj trudnih muškaraca.

No, i nakon zakrpe su igrači počeli viđati muškarce spremne na porođaj, a sada više nije potrebna niti otmica vanzemaljaca da bi ovo dogodilo. Nešto čudno se događa u svijetu Simsa, a vidjet ćemo kako će to riješiti poznati izdavač.

Dotada pripremite više hrane za svoje trudne Simljanine i pazite na njihovo promjenjivo raspoloženje. Naravno, pazite na konfete koji mogu eksplodirati iz njihov stomaka.

sims-4-trudni-muskarci_3
Muškarci ostaju trudni u Simsima



sims-4-trudni-muskarci_2
Muškarci ostaju trudni u Simsima



sims-4-trudni-muskarci_1
Muškarci ostaju trudni u Simsima
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:51