The Elder Scrolls Online više nema mjesečnu pretplatu

Elder Scrolls Online seli na europske servere

Nešto o čemu se već tjednima nagađa se upravo i dogodilo. The Elder Scroll Online više nije potrebno plaćati svakog mjeseca, odnosno ukinuta je pretplata za ovaj ne tako popularan MMORPG. Prije nekoliko tjedana, nestala je mogućnost šestomjesečne pretplate, a mnogi su već tada posumnjali da bi igra mogla postati besplatna ili sasvim ukinuti pretplatu.

No, to ne znači da je igra besplatna. Ukoliko želite igrati The Elder Scroll Online, morat ćete kupiti osnovnu igru. Trenutni vlasnici igre neće morati učiniti ništa; nastavljaju igrati kao i obično, no više ne moraju brinuti o istjecanju pretplate.

Za prave fanove igre, bit će dostupna ESO Plus članarina koja će se moći kupiti za 30, 90 ili 180 dana, a ista će vam omogućiti sudjelovanje u svim budućim dodacima igri. Kako kažu iz Bethesde, svi dodaci će uključivati nove zone i nove misije. Dok traje vaše ESO Plus članstvo, moći ćete igrati novi sadržaj, ali nakon isteka ove nove pretplate, izgubit ćete pristup novom sadržaju. Unatoč tome, sve predmete i nagrade koje osvojite putem novog sadržaja će ostati u vašem vlasništvu zauvijek.

Uz navedeno, ESO Plus članstvo će uključivati i bonuse za vaše likove te novu valutu koja će vam omogućiti uređivanje predmeta, ljubimaca i mountova.

DLC-ovi će biti dostupni i izvan ESO Plus članstva. Sve trenutne TESO pretplate će automatski biti prebačene u ESO Plus.

Za dodatne informacije posjetite službene web stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 19:55