Ugašen auction house u Diablu 3

Ugašen Auction House u Diablu 3

Blizzard je napokon ugasio kontroverzni auction house za Diablo 3. Ta vijest je najavljena još prošle godine, a dolazi samo tjedan dana prije službenog izdavanja nove ekspanzije Reaper of Souls.

Usluga je ugašena u otprlike 11:00 po srednjeuropskom vremenu. Više nije moguće stvarati nove aukcije, a sve postojeće su se finalizirale tako da je item ili otišao najboljem ponuđaču, ili je vraćen prodavaču. Svi oni koji nisu podigli dobivene iteme i/ili zlato će to moći učiniti do 24. lipnja, a ukoliko to ne učine do onda gube ono što su kupili, odnosno prodali.

“Sve aktivne aukcije će isteći kao što se to događalo i prije kad se gašenje dogodi za obje aukcijske kuće, onu sa zlatom i onu sa pravim novcem. Nakon što gašenje bude odrađeno, sve dobiveno će biti proslijeđeno igraču sa najboljom ponudom ili će biti vraćeno onome koji je prodavao, te će se pojaviti u Completed tabu. Ista stvar će se dogoditi sa zlatom koje je bilo uključeno u transakcije. Sve što bude u Completed tabu će igrači moći preuzeti do 24. lipnja 2014. Ako se ne preuzme do onda zauvijek će ih preuzeti Goblini i nitko ih nikad više neće vidjeti.” – službena je objava Blizzarda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 04:22