Ane Dabelić svoje ljubimce obavezno vodi sa sobom kamo god krenula. Kad se s Mljeta uputi, primjerice, u Dubrovnik, njezine su "živine" obavezno uz nju. I to ne bi bilo tako neobično da ti ljubimci koje Ane toliko voli i njeguje nisu - kvasci, koje koristi da bi pravila najbolji domaći kruh na čitavom Mljetu.
- Dobar domaći kruh baza je svakog restorana, konobe i bistroa - smatra Ane, koja najvećim grijehom drži posluživanje kupovnoga kruha u restoranima.
Baš zato što svoj domaći kruh, koji radi već godinama, poslužuje uz predjela i glavna jela, razne umake i brudete, ove je godine otišla korak dalje u pripremi pa sad koristi domaći kvasac koji sama uzgaja, hrani i poji. Cilj joj je da svaki kruh koji napravi bude mekan i pun rupica, kaže.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....