INTIMNA PRIČA

'Kad sam imao 16, nogirao sam curu, prohodao s njezinom puno starijom sestrom i otkrio sveti gral! Otada sam samo sa starijim damama...'

 @SHARPEYMAJOR / TWITTER
 

Sveti gral. Tako starije žene opisuje 27-godišnji zlatar i pjevač Jason Pearce iz britanskog Essexa. "Drske su i znaju što žele. Poseban mora biti momak koji će izdržati tempo današnjih puma", kaže Pearce (izraz pume je sleng za starije žene koje izlaze s mlađim muškarcima, a dolazi od engleske riječi cougar, op.a.).

Ovaj samoprozvani "mladić za zabavu" kaže da izlazi samo sa starijim ženama te da je s tim počeo kada je kao 16-godišnjak svoju curu, inače njegovu vršnjakinju, zamijenio njezinom starijom sestrom koja je imala 24 godine.

"Upoznajem pume u klubovima, na društvenim mrežama i aplikacijama za poznanstva. Starije gospođe najviše vole koristiti Instagram i Facebook - bolji su od nekih stranica za upoznavanje potencijalnih partnera", rekao je Pearce u intervjuu za The Sun.

"Kada se budem ženio, sigurno ću odabrati neku koja je starija od mene jer su zrelije i nisu opsjednute Instagramom i injekcijama za usne."

@SHARPEYMAJOR / TWITTER

Pearce kaže da ljubav prema starijim ženama razvio kada je ostavio svoju prvu curu kako bi mogao biti s njezinom starijom sestrom. "Kada smo prvi puta poželi izlaziti bio sam mlad i blesav. Još sam sazrijevao. Djevojka koju sam ostavio bila je shrvana. Mislio sam si kako je super biti dečko, ali kada sam prohodao s njezinom sestrom shvatio sam da su starije žene za mene", objašnjava i dodaje da mu je veza s 24-godišnjakinjom bila uzbudljiva.

"Naučila me da su starije žene za mene", prisjeća se. "Svidjelo mi se što su zrelije i iskusnije. Hodali smo dvije godine."

Pearce kaže da je od tada do danas bio u vezi s 12 starijih dama. "Pokušao sam koji puta izaći sa svojim vršnjakinjama, međutim to nije za mene. Jako su zahtjevne i to zahtijeva previše truda", dodaje.

"Najstarija s kojom sam bio imala je 26 godina više od mene. Ja sam tada imao 22 godine i ona je došla u moju zlatarnu. Odmah mi je bilo jasno da je zainteresirana za mene i stalno je očijukala sa mnom. Bila je seksualni avanturist", objašnjava Pearce.

"I za pumu i za mladića za zabavu, to je obrazovanje. Ona je bila razvedena s troje djece tinejdžera koji su taman završili srednju školu. Htjela se vratiti izlascima i zabavi. Prvi spoj smo imali u londonskom Shardu. Vodio sam je i u Francusku u dobre restorane i noćne klubove."

Pearce kaže da se njegovi roditelji nadaju da će prerasti ovu fazu te da na upoznavanje s majkom ne dovodi djevojke s kojima se ne viđa barem šest mjeseci. "Ja sam definitivno mamin sin. Ona se nada da ću se oženiti s nekom koja će još uvijek moći imati djecu kako bi ona mogla imati unuke. Međutim, na kraju dana ona samo želi da budem sretan", kaže.

@SHARPEYMAJOR / TWITTER

Pearce smatra da se polako miče stigma sa žena koje hodaju s mlađim muškarcima, ali i da među njima ima onih koje se samo žele hvaliti svojim prijateljicama. "Mnoge od njih su friško razvedene te žele ponovno naučiti što treba raditi u krevetu i meni je čast pokazati im to", dodaje.

"Neke pume sam upoznao na poslu, a neke sam upoznao na nastupima kao perspektivni reper. Upoznao sam i žene tako što sam izlazio s njihovim prijateljicama. Dva puta mi se dogodilo da mi je prijateljica moje partnerice dala svoj broj."

Ovaj pjevač i zlatar kaže da su veze sa starijim ženama kvalitetnije i da je seks odličan jer se, za razliku od mlađih cura, trude ugoditi. "Mlade se trude samo ako imate puno novaca na računu", dodaje i priznaje da su mnoge bile s njim jer njeguje imidž "lošeg dečka", ali i da je bilo onih koje su mu rekle da je pristojan i da sluša dok pričaju.

Pearce je rekao da mu se samo jednom dogodilo da ga je starija žena odbila, ali da su žene te koje raskidaju s njim. "Imao sam veze koje su trajale od šest do osam mjeseci, a i one koje su bile samo za jednu noć", objašnjava.

"Starije žene su poput Svetog grala - seksi, zabavne i otvorene za avanturu. Nisu uštogljene kao 20-godišnjakinje."

Pearce je otkrio da bi volio izaći s Kirsty Gallacher, škotskom televizijskom voditeljicom koja ima 42 godine.

, Image: 355174585, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Kirsty Gallacher

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:10