‘ZARONIO‘ MEĐU GRUDI

Profesor u Katoličkoj školi zaboravio isključiti kameru na Zoomu: ‘Jadnik, čini se da supruga ne uživa...‘

Ruben Dario Parras
 Youtube
Učitelj fizike opustio se u društvu supruge ne znajući da je zaboravio isključiti kameru, a gledali su ga srednjoškolci.

Učitelj katoličke škole u Kolumbiji uhvaćen je u kompromitirajućoj situaciji tijekom online nastave jer je zaboravio isključiti kameru na Zoom aplikaciji.

Ruben Dario Parras nije bio svjestan da ga srednjoškolci i dalje gledaju kada je supruzi dignuo bluzu i ljubio lijevu dojku. Učitelj fizike opustio se u društvu supruge ne znajući da je zaboravio isključiti kameru tijekom Zoom poziva, a pritom su ga gledali 16-godišnjaci.

Jedna od učenica katoličke srednje škole San Vicente de Paul u Palmiri se smješkala dok je gledala profesora sa suprugom. Potom se čulo 'O moj Boze' kada se glava učitelja izgubila među grudima njegove supruge.

Osramoćeni gospodin Parras se ispričao učenicima nakon neugodne situacije.

- Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvijek uključena. Nisam to učinio namjerno, bilo je posve slučajno. Želim se ispričati ako sam nekoga uvrijedio.

Ravnateljica Patricia Duran Cespedes pokrenula je istragu o ovom slučaju.

- Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tijekom nastave ponašao neprimjereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama.

Bilo je raznih komentara na škakljivu snimku.

- Čini se da njegova supruga ne uživa previše u sisanju grudi. Jadan čovjek, sada cijeli svijet zna da je njegova supruga jedva zainteresirana, napisao je korisnik Lapaty.

- Osjećam se tužno gledajući facu njegove supruge. Ne pokazuje nikakve osjećaje. Ili profesoru treba poduka u sisanju grudi, napisao je Pipe Dorado.

U obranu profesora stala je Fanny Cardona.

- Ljudski je riješiti. Zaboravio je na kameru, a obzirom da je kod kuće može raditi štogod želi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:21