Hranu treba birati mudro, obraćajući pozornost čak i na začine.
Cimet
Cimet je jedan od najstarijih i najaromatičnijih poznatih začina koji se zbog svojih svojstava kroz povijest koristio i kao lijek. U novije se vrijeme cimetu, na temelju znanstvenih ispitivanja, pripisuju pozitivni učinci na artritis, bolove u želucu, gastritis, giht, gljivične i bakterijske infekcije, dijabetes, kandidu, lošu cirkulaciju, slabokrvnost, slabo pamćenje, menstrulane tegobe, povišeni kolesterol i trigliceride, probleme s jetrom i mokraćnim kanalima. Cimet je bogat antioksidansima, koji nas štite od oksidativnog stresa i sprečavaju formiranje slobodnih radikala u organizmu.
Kadulja
Kadulja liječi promuklost, čisti krv i jača živčani sustav, pomaže kod svake vrste prehlade i gripe. Preporuča...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....