StoryEditor
NAJBOLJI PRIJATELJI

DIRLJIVI VIDEO KOJI JE RASTOPIO BROJNA SRCA OPET SE MASOVNO DIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Dvojica dvogodišnjaka pohitala su jedan drugom u zagrljaj

 
 Screenshot: Twitter

To je bila velika radost na prvi pogled. Dva klinca, jedan crni i jedan bijeli su se susreli na ulici u New Yorku. U istom trenutku su pohitali jedan prema drugom kako bi se zagrlili poput pravih prijatelja. To je bio zagrljaj veći od njih dvojice, piše CNN.

Video kojeg je na Facebook u rujnu 2019. godine postavio jedan od očeva opet grije srca ljudi širom svijeta. Naime, ubojstvo tamnoputog Amerikanca Georgea Floyda i val prosvjeda koji trese Sjedinjene Države potaknuli su korisnike društvenih mreža da opet dijele ovu snimku.

 

U videu se može vidjeti Maxwella, koji ima 2 godine i dva mjeseca i Finnegana koji ima dvije godine i tri mjeseca. Dječaci su povezani prijateljstvom već godinu dana.

- Krenuli su jedan prema drugom, a ja sam izvukao telefon što sam brže mogao i uspio sam to snimiti. Jako su slatki kad su zajedno - kazao je Maxwellov tata Michael Cisneros za američke medije prošle godine.

Cisneros je kazao da obično ne postavlja osobne snimke na Facebook, ali ali mu se činilo da je nevini zagrljaj dvojice dječaka bio lijep i dirljiv trenutak kojeg je trebalo podijeliti u trenutku kad je fokus javnosti na rasizmu i mržnji.

- Video dobiva toliku pažnju zbog različite boje kože ovih dječaka...Ali ako možete promijeniti nečije gledanje na taj problem onda je to vrijedno truda - kazao je.

Nove male internetske zvijezde se viđaju svakodnevno. Obojica žive u istoj četvrti i nedavno su se počeli voziti školskim autobusom u vrtić u jutarnjim satima, piše CNN.

- Nema nikog koji je u Maxwellovim očima poput Finnegana, kazao je Cisneros.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:28