DELICIJE

Dvobojna čarolija

Recepti vrhunskih kuhara za cijelo ljeto. U prodaji uz Jutarnji list samo 8 kuna
Recepti vrhunskih kuhara za cijelo ljeto. U prodaji uz Jutarnji list samo 8 kuna

RECEPT: Marija Kuzminski, sous chef hotela Turist u Varaždinu, najtrofejnija predstavnica Hrvatske kulinarske reprezentacije

Gotovi prašak za puding skuhajte prema uputama na vrećici. Ulijte u čaše najprije jedne boje pa kad malo stegne druge kako biste dobili lijepi prijelaz. Dobro rashladite.

U međuvremenu očistite i narežite jagode na ploške, zalijte ih pjenušcem i kratko marinirajte.

Rasporedite jagode po ohlađenom pudingu, dekorativno naštrcajte šlag te pospite čokoladnim strugotinama i krokantom od lješnjaka.

SASTOJCI:

1 vrećica pudinga od vanilije

1 vrećica pudinga od čokolade

20 dag jagoda

0,15 dl pjenušca

0,25 dl vrhnja za šlag

čokoladne strugotine

krokant

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. prosinac 2025 06:29