DELICIJE

File grgeča na goranski

Recepti brhunskih kuhara za cijelo ljeto. U prodaji uz Jutarnji list, samo 8 kuna
Recepti brhunskih kuhara za cijelo ljeto. U prodaji uz Jutarnji list, samo 8 kuna

SASTOJCI, za 4 osobe:

4 filea grgeča po 20 dag,

4 velike šnite dimljenog špeka,

0,5 dl maslinovog ulja,

1 žlica fino nasjeckanog svježeg peršina,

2 režnja češnjaka,

sol, papar

PRIREMA:

File grgeča posolite, popaprite pa na njega stanite šnitu špeka. Zarolajte u sarmicu i pričvrstite čačkalicom.

Ispecite u tavi ili na roštilju na umjerenoj vatri. Servirajte na podlozi od začinjene rikule.

Kao prilog možete servirati kuhani krumpir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. prosinac 2025 13:18