100% domaća sarma, fritule sa domaćom nutellom & eko kuhano vino zbog kojih se definitivno isplati potegnuti na Vrbane III!

Hrana kakvu su pripremale naše bake, ručno rađena, domaća, gdje je svaki sastojak 100% provjerenog porijekla, samo su neke od odlika ovog neobičnog, novotvorenog bistroa zdrave hrane na Vrbanima III.
 Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

U sklopu svoje adventske ponude gdje je stvarno sve 100% domaće, ovdje možete pojesti vrhunsku domaću sarmu, sa mesom isključivo hrvatskog porijekla, bez ikakvih aditiva, organskom rižom, domaćim krumpirom & kiselim kupusom sa lokalnog OPG-a. Kobasice se dovoze isključivo iz Istočne Slavonije, te uz domaći krumpir, kiseli kupus & ručno rađeni pesto od domaće pečenice & maslaca, uistinu predstavljaju obrok za pamćenje.

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Juhe kakve su kuhale naše bake, koje se krčkaju po četiri sata sa domaćim povrćem i mesom hrvatskog porijekla, uz ručno rađeno tijesto od pirovog brašna, učinit će Vam toplo oko srca…

Kada jedete fritule u zdravoj verziji, uz domaću Nutellu

Njihove fritule, radi kojih se dolazi sa svih krajeva grada, rade se od domaćih jaja iz slobodnog uzgoja (OPG Horvat), domaćeg jogurta & brezinog šećera, na minimalnoj količini ulja, a poseban touch daju im čep domaće rakijice OPG-a Barbarić iz Iloka... Muči nas samo jedno – da li odabrati opciju sa brezinim šećerom u prahu ili domaću Nutellu (organski sirovi kako prah, domaći lješnjaci & kokosovo ulje)?

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Keksi & mađarica, kakve su pripremale naše bake, ali u 100% zdravoj verziji

Sve slastice rade se od zdravih vrsta brašna – pirovog, heljdinog, sa eko praškom za pecivo & domaćim sastojcima sa lokalnih OPG-ova (domaćim jajima iz slobodnog uzgoja, domaćim maslacom, bademima, orasima) te neprerađenim šećerima (brezinim i šećerom kokosovog cvijeta).

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Zdrava mađarica sa korama od heljdinog brašna, šape, vanilin kiflice, linzeri sa bio pekmezom, keksići sa čokoladom, zdrave Ferrero kuglice, samo su neke od blagdanskih slastica u kojima možete uživati bez ikakve grižnje savjesti! Nemojmo zaboraviti niti palačinke koje se rade od zobenih pahuljica, banana & bademovog mlijeka, koje su u kratkom razdoblju postale njihov trademark, uz neizostavnu domaću Nutellu & domaći sirup pd šumskog voća, zaslađen samo brezinim šećerom!

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

U redovnoj ponudi tu su i zdravi browniesi, energetske pločice u vlastitoj radinosti, banana bread, zobeni keksići sa tamnom, organskom čokoladom...Sami rade i svoju granolu, trenutno dostupnu u dvije varijante – sa domaćim bademima & organskim kokosovim čipsom te maslacom od kikirikija i čokoladom sa 72% kakaa, koje su idealan Božićni poklon.

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

I što je najvažnije, sve slatko možete dati svojim mališanima, bez imalo osjećaja grižnje savjesti!

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Okus kuhanog vina koji ćete dugo pamtiti

EKO kuhano vino Bolfan, polako kuhano sa koricama domaće naranče, cejlonskim cimetom & klinčićem bit će jedna od onih stvari radi koje će Vam biti toplo u želucu i od kojeg Vas defintivno neće boljeti glava dan poslije... Nakon što isprobate ovo kuhano vino, uvjereni smo da će Vam Health’n Joy postati nezaobilazna destinacija!

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Ukoliko i niste fanovi kuhanog gina, predlažemo Vam da njihov svakako probate jer se radi od 100% domaćeg soka od jabuke (OPG Danijel Kralj) i uistinu čini razliku.

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

A za ugrijati se, predlažemo Vam svakako da isprobate domaću rakiju od marelice OPG-a Barbarić iz Iloka. Nakon što je probate, znat ćete zašto?.

Doručak za pamćenje

Sugeriramo i da isprobate njihov super uskusni doručak – njihovu verziju shakshuke sa domaćim jajima, sendvič „Beef from the cliff“ koji je jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda – domaće pecivo od pirovog brašna, domaća pečenica, njihova domaća majoneza, karamelizirani ljubičasti luk sa šećerom kokosovog cvijeta ili granola glass – domaća granola sa bademima i kokosom te grčkim jogurtom & domaćim sirupom od šumskog voća.

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Doručak jednostavno morate završiti super ukusnom 100% organskom kavom Cogito & minimalnno jednim od njihovih hladno prešanih sokova (Powerful Quartet, These Roots are made for drinking, Mr. Flu Fighter) koji se rade od domaćeg voća i povrća sa lokalnih OPG-ova.

image
Bistro Health‘n‘Joy, Vrbani III

Što čekate, pravac Vrbani III, bistro Health’n’Joy!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:54