promo

Američki MS studiji odgovaraju na trendove i zahtjeve tržišta

RIT Croatia

Svima koji razmišljaju o nastavku obrazovanja pruža se izvrsna prilika za upis na američke Master of Science studije koji se izvode na RIT Croatia, međunarodnom kampusu sveučilišta RIT.

Nastavni planovi i programi studija usklađeni su s obrazovnim programima sveučilišta RIT. Predavanja na engleskom jeziku se održavaju na zagrebačkom kampusu i uobičajeno kombiniraju nastavu putem interneta i u učionici (način izvođenja nastave je trenutno podložan promjeni obzirom na epidemiološke mjere na snazi tijekom pandemije virusa COVID-19). Programi izvrsno odgovaraju na sadašnje (i buduće) trendove i zahtjeve tržišta i diplomantima donose visokovrijednu američku diplomu koju im dodjeljuje Rochester Institute of Technology.

Programi počinju na jesen, a upisi su u tijeku. Kandidati koji se upišu u akademsku godinu 2021./2022. dobivaju poseban popust od 2 000 eura. Dodatno, kandidatima koji se prijave, budu primljeni i potvrde upis do 15. lipnja, odobrit će se popust od 700 EUR. Sve što je potrebno je ispuniti neobvezujuću prijavnicu.

MS Information Sciences and Technologies: odgovor na zahtjeve u području Big Data

Program je nastao kao odgovor na potrebe i zahtjeve tržišta u sve važnijem području Big Data. Studij je namijenjen polaznicima s određenim predznanjem u području IT tehnologija s ciljem produbljivanja znanja u području podatkovnih znanosti, s naglaskom na analizu, obradu i vizualizaciju podataka. Neki od kolegija uključuju Visual Analytics, Data-driven Knowledge Discovery, Project Management, Geographic Information Science and Technology, Data Warehousing te Analytical Thinking. Studij je izvrstan za sve koji promišljaju o poslovima data znanstvenika i analitičara.

MS Service Leadership and Innovation: transformacija poslovanja kroz inovacije

MS program Service Leadership and Innovation se već godinama provodi u Hrvatskoj i polaznike priprema za promjene u svojim organizacijama i postizanje mjerljivih ishoda putem inovacija. Namijenjen je svima koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Primjeri kolegija uključuju Service Design Thinking, Scenario Planning, Leading Innovation, Leading Change, Breakthrough Thinking, Data Mining, te Service Analytics. „Tijekom studija polaznici uče kako prepoznati poslovne trendove, njihovu ulogu u budućnosti te kako će ti trendovi utjecati na poslovanje,“ govori dr.sc. Jennifer Matic koja ovaj program predaje na kampusima u Zagrebu, Rochesteru (SAD) i Dubaiju.

Kao i dosad, broj mjesta je ograničen stoga kandidatima preporučamo da se prijave čim prije popunom obrasca koji se nalazi OVDJE. Više informacija o MS studiju, prijavi i stipendijama moguće je dobiti telefonom + 385 (0)1 643 9100, elektronskom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem web stranice www.croatia.rit.edu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:31