NAGRADNI NATJEČAJ

Camping Plitvice i Like! Putovanja poklanjaju vikend iz snova u srcu prirode

Ove nedjelje u magazinu Like! Putovanja potražite detalje natječaja i sudjelujte u prilici da osvojite vikend uz sam nacionalni park
Camping Plitvice

Tražite li ideju za malo drugačiji odmor, Camping Plitvice pružaju jedinstven doživljaj.

Novi trend za odmor u prirodi skriva se u kampu, jedinstvenom mjestu koje vam pruža mogućnost da u skladu s epidemiološkim mjerama napunite baterije uživajući u malom krugu odabranih ljudi. Još kad je on s pet zvjezdica, na poziciji udaljenoj samo nekoliko kilometara od našeg najpopularnijeg nacionalnog parka, užitak je veći.

A uz magazin Like! Putovanja imate mogućnost osvojiti dva noćenja u Delux mobilnim kućicama s kasnijom odjavom, do 18 sati, i polupansionom, i sve to za do četiri osobe koliki je kapacitet kućice. Kako točno sudjelovati saznajte u nedjelju u novom broju Like!-a.

image
Camping Plitvice

Camping Plitvice od trenutka otvaranja jedna je od omiljenih destinacija brojnih ljubitelja prirode, ali i sve češći izbor brojnih urbanih ljudi koji na tom mjestu ostavljaju stres svakodnevice, puštajući da priroda djeluje na svoj način. Spajajući urbanost i prirodu u kojoj se nalazi, u potpunosti je u funkciji i najzahtjevnijeg gosta.
image
Camping Plitvice

Zamislite da ujutro ustanete iz kreveta i uz bazen doručkujete i popijete kavu gledajući granicu gdje počinje ulazak u Nacionalni park. Sjednete na bicikl i za samo nekoliko kilometara uđete u potpuni mir i tišinu ličke šume ili uživate u autohtonim specijalitetima pripremljenim od namirnica s lokalnih OPG-a koje i sami možete posjetiti. Da na jednom mjestu uživaju punim plućima svi članovi vaše obitelji, čak i kućni ljubimci za koje su predviđeni dodatni sadržaji.

Zvuči fantastično, zar ne?

Pravila natječaja potražite na poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:57