StoryEditor
Promo

Revolucionaran doživljaj gledanja uz Samsung QLED

Samsung QLED televizori
Samsung QLED
 Samsung

Najnoviji Samsung QLED televizori svjetlo dana ugledali su na samom početku 2020. godine, kada je predstavljena proširena ponuda QLED 8K i 4K uređaja te lifestyle i MicroLED televizora. Zbog vrhunske audio-vizualne kvalitete, ali i ostalih detalja koji čine razliku, ova je linija pravo osvježenje i tehnološka inovacija među televizorima.

image
Samsung QLED
Samsung

Impresivne značajke

Na prvi pogled Samsung QLED 2020 linija nam pažnju privlači elegantnim i minimalističkim dizajnom i to zahvaljujući crnim rubovima koji su smanjeni gotovo do nevidljivosti te iznimno tankom okviru koji prolazi gotovo nezamijećen. No, osim vizualno, QLED 8K linija impresionira i vrhunskim performansama. Primjerice, Q950TS i Q800T uređaji dolaze s Quantum Dot AI tehnologijom, koja sadrži Samsung 8K procesor s vodećom smart platformom u industriji pod nazivom Tizen, dovodeći na taj način do vizualnog unaprjeđenja bilo koji sadržaj. Također, savršenu sliku dodatno omogućuje prikaz s čak 33 milijuna pixela, i to neovisno o izvoru reprodukcije ili trenutne rezolucije.

image
Samsung QLED
Samsung

OTS+ tehnologija brže nego ikada omogućava širenje zvuka koji prati scene koje gledamo na zaslonu. Ugrađeni zvučnici zvuku pružaju slobodu koja mu je potrebna kako bi se našao ondje gdje će zvučati najbolje, kako bi stvorio potpuno trodimenzionalan doživljaj zvuka poput stvarnoga. Isto tako, tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga prepoznaje, i to u stvarnom vremenu, potencijalno ometajuću buku u našoj okolini te automatski pojačava glasnoću, pružajući dodatnu jasnoću glasovima ili dijalozima koji se šire sa zaslona.

Osim inovativnih uređaja na području 8K tehnologije, Samsung na domaće tržište uvodi i novu QLED 4K 2020 liniju televizora. Impresivne Smart Screen mogućnosti na bazi umjetne inteligencije omogućuju savršenu kvalitetu slike, što uključuje i Adaptive Picture opciju, koja analizira stupanj svjetlosti i sadržaja na zaslonu.

image
Samsung QLED
Samsung

Izaberi nagrađivanu kvalitetu

Koji god od navedenih TV uređaja odabrali, kvaliteta je zagarantirana, što potvrđuju i nagrade inozemnih medija. Tako je američki časopis Forbes pohvalio Samsung QLED 8K Q950TS/Q800T modele televizora za kvalitetu slike i dizajna, naglašavajući kako njihova tehnologija skaliranja stvara osjećaj dubine, tekstura i detalja slike u udaljenim filmskim scenama, kao i u jedinstvenim vizualnim efektima. Osim toga, britanski AV forum proglasio je Q950TS „Best in class“ – najboljim televizorom u cjenovnoj kategoriji, istaknuvši minimalnu veličinu okvira od 15mm uz prigodni opis „impresivnog 8K TV-a sa širokom ponudom naprednih značajki“.

Imajući u vidu sve navedeno, vidimo kako s ovim televizorima možete zaboraviti na bilo kakve nepravilnosti na slici i prepustiti se superiornom ugođaju. Preostaje vam samo pogledati aktualnu ponudu televizora, koju u QLED 8K liniji čine Q950TS i Q800T uređaji te Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T u QLED 4K liniji i odabrati vaš omiljeni model.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2020 13:12