Toliko rješenja za novi osmijeh, no kako saznati koje je najbolje za vas?

Suvremena stomatologija ima rješenje za baš svaki problem sa zubima no, svatko se na kraju pita: „Kako odabrati najbolje rješenje za moju situaciju?“
 Briga o oralnom zdravlju po Vašoj mjeri!

Individualan pristup prema pacijentu kao jedini način pronalaska rješenja

Problemi s osmijehom i zubima su individualni pa je prilikom pronalaska rješenja nužan i takav pristup. Individualan pristup prema pacijentu danas je jedini ispravan način rada, kako za pacijenta tako i za stomatologa.

image
Stomatološka klinika Dentum

Što to točno znači? Prije nego što se odlučite na neki zahvat ili terapiju kojom ćete napokon imati osmijeh kakav ste oduvijek željeli, potrebna je detaljna dijagnostika i iskustvo od strane stomatologa. Osim stručnosti stomatologa, za svakog pacijenta je od velike važnosti steći povjerenje u svog stomatologa.

Kako ću znati koje rješenje je najbolje za mene?

Fali vam jedan ili više zubi, želite se riješiti mobilne proteze, ispraviti svoje zube aparatićem ili samo izbijeliti zube? Vjerovali ili ne, ali za svaki ovaj problem postoji više od jednog rješenja i upravo zbog toga je potrebno svakom pacijentu pristupiti potpuno individualno.

Stručnjaci iz stomatološke klinike Dentum iz Zagreba već više od 8 godina svog rada pozivaju sve pacijente na besplatan prvi pregled kako bi im olakšali cijeli proces pronalaska najboljeg rješenja koje će im odgovarati kako za njihov osmijeh tako i za njihov budžet. U Dentum klinici postoji niz rješenja od onih skupljih pa do povoljnijih.

image
Andrej Božić i Petar Bago, stomatolozi i osnivači Dentum klinike

Kvaliteta rada za pacijenta nam je najvažnija i vjerujemo da svojim radom zaista pomažemo povećati kvalitetu njihovog života. Svakom pacijentu izlazimo u susret s raznim oblicima plaćanja.“ – Andrej Božić i Petar Bago, stomatolozi i osnivači Dentum klinike

Što sve uključuje besplatni prvi pregled u Dentumu?

  • Besplatan ortopan
  • Besplatna dijagnostika
  • Besplatno savjetovanje s našim stomatolozima
  • Besplatna izrada personaliziranog plana terapije i troškova liječenja

Uvijek ste dobrodošli na besplatan prvi pregled u stomatološku kliniku Dentum nakon kojeg ćete dobiti neobvezujuću ponudu mogućih rješenja s procijenjenim troškovima plaćanja. Na pregled se možete naručiti pozivom na broj telefona: 01 5802 333 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potencijalna rješenja za vaš osmijeh

Iako ne možete znati koje je rješenje najidealnije za vas, predstavljamo vam neka od najpopularnijih rješenja u Dentum klinici:

All-on-4® metoda za bezubu čeljust

Originalna All-on-4® metoda znanstveno je dokazana metoda koja se radi na Nobel Biocare implantatima. Ova metoda štedi vrijeme i novac te vraća pacijentima prirodan izgled osmijeha kao i funkciju žvakanja već unutar jednog dana. All-on-4® metoda idealno je rješenje za sve pacijente kojima nedostaju zubi ili su postojeći zubi predviđeni za vađenje. Iako bi pomislili da je ovaj proces bolan, on je zapravo za pacijenta potpuno bezbolan jer se radi pod lokalnom anestezijom.

Aparatić za zube za ispravljanje zubi i zagriza

Bilo da je riječ o krivom zagrizu, rupama između zubi ili o zubu koji strši na van, u ortodonciji postoji više načina kako riješiti ove probleme. Ortodontska terapija vrlo je precizna i zbog toga je iskustvo i znanje ortodonta presudno za njezinu uspješnost. Ako razmišljate o aparatiću za zube, trebate znati kako postoji više vrsta:

  • Metalni fiksni aparatić
  • Bijeli odnosno keramički fiksni aparatić
  • Mobilni aparatić Invisalign (prozirne udlage)

Kako bi znali koja vrsta aparatića za zube bi bila najbolja za vas, savjetujemo da svakako obavite specijalistički ortodontski pregled.

Ljuskice za ljepši izgled zubi

Zubne ljuskice česti su izbor kod pacijenata koji žele uljepšati svoj osmijeh kako bi imali više samopouzdanja u svakodnevnom životu. Ako često razmišljate kako izgleda vaš osmijeh za vrijeme poslovne ili privatne komunikacije onda sigurno znate koliko to utječe na vas i vaše raspoloženje. Ljuskice mogu uljepšati vaš osmijeh na više načina, a nakon što ih dobijete imat ćete osjećaj da i dalje imate prirodne zube. Zubne ljuskice mogu se izraditi od visokoestetske keramike, a sve veću popularnost imaju i kompozitne odnosno non-prep ljuskice.

Jeste li znali?

Stomatološka klinika Dentum broji pacijente iz svih dijelova Hrvatske i Europe kojima osigurava smještaj unutar iste zgrade gdje je i klinika.

image
Stomatološka klinika Dentum

Iskoristite ovu priliku i napokon pronađite odgovor na pitanje: „Kako odabrati najbolje rješenje za moju situaciju?“ i prijavite se na besplatan prvi pregled i konzultacije u stomatološku kliniku Dentum. Prijaviti se možete putem obrasca, pozivom na broj telefona: 01 5802 333 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:18