Turistička zajednica Zagrebačke županije ponovo poziva fotografe na sudjelovanje u natječaju "Photo Zagreb County"

promo

 Dražen Kopač/

Turistička zajednica Zagrebačke županije sa zadovoljstvom najavljuje četvrto izdanje svog popularnog fotografskog natječaja Photo Zagreb County. Nakon iznimnog uspjeha prethodnih godina, pozivamo sve ljubitelje fotografije da nam se pridruže u ovoj kreativnoj avanturi i otkriju ljepote Zagrebačke županije kroz svoj objektiv.

image

promo

image

promo

Ovogodišnji natječaj, koji će biti objavljen u srijedu, 15. svibnja 2024. godine, predstavlja izuzetnu priliku za sve fotografe, kako amatere tako i profesionalce, da pokažu svoj talent i kreativnost. Uz šest raznovrsnih tema, od aktivnog boravka u prirodi do eno-gastro motiva, pružamo vam priliku da istražite i zabilježite raznolikost naše prekrasne županije.

image

promo

image

promo

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović, istaknula je važnost natječaja za promociju turističkih atrakcija i ljepota naše županije. "Nagradni natječaj ‘Photo Zagreb County‘ već je postao tradicionalna aktivnost naše turističke zajednice. Kroz protekla izdanja, vidjeli smo izniman doprinos sudionika u promociji naše destinacije putem fotografije. Slika govori više od tisuću riječi i upravo se veselimo ponovo biti pred teškom odlukom odabira onih koji će kroz objektiv prikazati ono najljepše što naša županija nudi."

image

promo

image

promo

Osim prilike za osvajanje vrijednih nagrada, uključujući wellness vikend, večeru za dvoje i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije, najbolji radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi, pružajući autorima priliku za dodatno predstavljanje, ali i priznanje.

image

promo

Prijave za sudjelovanje otvorene su od 15. svibnja do 15. lipnja 2024. godine. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija o natječaju i načinu prijave na poveznici.

Pridružite nam se u ovoj fotografskoj avanturi i zajedno istražimo ljepote Zagrebačke županije kroz objektiv!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 19:26