NOGOMETAŠ DINAMA

BRUNO PETKOVIĆ KAO MODEL 'Ovo je bio samo izlet u manekenske vode. Nikada ne bih to radio'

 

Ako mu ikad loše krene na nogometnom terenu i odluči se za zaokret u karijeri, naš uspješni reprezentativac i ponajbolji Dinamov igrač Bruno Petković ima siguran posao manekena. Ovaj visoki i markantni te odnedavna slobodni miljenik žena uspješno se prije nekoliko dana okušao kao model za zagrebački salon The One, koji uglavnom ima vjenčanice i večernje haljine, a odnedavno i liniju muških odijela.

Ipak, ako se Brunu pita, ovo je bio samo “izlet” u kojem je, doduše, uživao, ali nogomet je i dalje njegov prvi izbor.

Zagreb, 101219. 
Stadion Maksimir.
Trening GNK Dinamo pred sutrasnju utakmicu Lige prvaka sa Manchester City.
Na fotografiji:  Bruno Petkovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX
Bruno Petković

- Bilo je super, jedno stvarno pozitivno iskustvo, a i atmosfera na snimanju je bila odlična. Stvarno je bilo zabavno, ali moram priznati da me to ne zanima i nisam baš za ulogu modela, niti bih išao u tom smjeru, bez obzira na ponude. Prvi put sam nešto takvo radio, na taj način, ali isključivo jer sam dobar s vlasnicom, pa sam joj želio izaći ususret - ispričao je Bruno Petković svoje prvo manekensko iskustvo. Kako je dodao, ako odluči otići na neku posebnu novogodišnju proslavu, sigurno će odjenuti neko od odijela koja je izmijenio tijekom snimanja.

- S vremena na vrijeme volim obući odijelo, a neko od onih koje sam odabrao možda ću nositi i za Novu godinu - kaže Bruno.

Kako je rekla sama vlasnica Nerma Mujičić Dautović, boljeg manekena za novu kolekciju od Brune nisu mogli ni zamisliti. Naš je poznati nogometaš na snimanje stigao samo dan nakon utakmice protiv Manchester Cityja i poput pravog profesionalca odradio čitavo snimanje, koje je trajalo nekoliko sati. Mladom nogometašu je, doduše, čitavu situaciju zasigurno olakšalo i lijepo društvo od tri manekenke koje su s njim pozirale. Iako je to svojevrsni klišej, nogometaš se našao u kadru s čak dvije missice, Miss Hrvatske 2012. Majom Nikolić, Miss Earth Hrvatske 2019. Nerom Nikolić te manekenkom Elenom Dizdar. A unatoč činjenici što je bio blažen među itekako atraktivnim ženama, prava zvijezda kampanje upravo je Petković.

- Bruno i inače nosi naša odijela i jako je zadovoljan, pa je bez problema pristao na suradnju. On je divan i ugodan mladić s kojim je bilo pravo zadovoljstvo raditi. Na snimanje za našu novu kampanju za kolekciju muških odijela došao je dan nakon utakmice s Manchester Cityjem i sve odradio poput pravog profesionalca. Sve je trajalo nešto više od tri sata, no atmosfera je bila opuštena i vesela, pa nitko nije ni gledao na sat. Dapače, cijelu priču voljeli bismo ponoviti i za iduću kolekciju - otkrila je vlasnica Nerma Mujičić Dautović.

Tijekom snimanja Bruno Petković je promijenio desetak odijela, a nekoliko njih odlučio je zadržati i u vlastitom ormaru.

- Bruno je odabrao nekoliko odijela za 2020. godinu, a među njima je i ono za doček Nove godine. On voli sportsku eleganciju, a među odabranim odijelima je i prekrasno baršunasto u kombinaciji bordo i crne boje. Jako je seksi, pa mu je sve stajalo savršeno. Međutim, i da Bruno nije nogometaš i toliko poznat, odabrali bismo ga da nam bude model jer je prekrasna mlada osoba, koja svojom pristojnošću i divnim karakterom može biti uzor svima - sigurna je vlasnica salona.

Inače, za istu je liniju odjeće svojevremeno model bila i bivša djevojka poznatog nogometaša Tea Slavica, a prva pratilja Miss Universe 2019. prije nekoliko je mjeseci tako blistala u vjenčanici. Iako su se mediji tada raspisali o tome da je to moguća generalna proba i za pravo vjenčanje s nogometnom zvijezdom, par se razišao i svatko je otišao svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:39