procurili detalji

Grdović ipak uspio vratiti voljenu Brankicu? Doznalo se što joj je poklonio kako bi mu oprostila

Iako su još prije nekoliko dana Grdovićevi prijatelji govorili kako se nisu pomirili, izgleda da su svojoj ljubavi dali još jednu šansu
Mladen Grdović i Brankica
 Luka Gerlanc/cropix

Mladen Grdović i njegova Brankica službeno su se rastali u listopadu prošle godine, ali izgleda da su svojoj ljubavi ipak odlučili dati još jednu priliku.

Prije nekoliko dana Grdović je na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj sretan i nasmijan pozira u društvu čuvenog splitskog kuhara Ivana Pažanina, glazbene zvijezde Jelene Rozge, njezine prijateljice Dijane Mrduljaš, supruge direktora Splitskog festivala, ali i svoje voljene Branke.

Iako su još prije nekoliko dana Grdovićevi prijatelji govorili kako se nisu pomirili, mada je to najveća Mladenova želja, RTL danas javlja kako mu je Brankica sve oprostila.

Kako doznaju, Mladen je Brankicu za oprost zamolio velikim dijamantnim, i dobio ga.

Njihova veza godinama je turbulentna. Nakon što je prihvatila da joj je suprug imao izvanbračnu vezu u kojoj je rođena njegova kći (koju je Branka zavoljela i prihvatila kao svoju), godinama je trpjela zbog njegovih problema povezanih s alkoholom te njegova nasilnog ponašanja.

image
Mladen i Brankica
Jure Miskovic

Film joj je pukao lani, kada se doznalo da se iselila iz njihova doma, da živi kod prijateljice, a zbog Mladenovih pokušaja da se to promijeni, on je dobio i zabranu prilaska supruzi.

"Mladen joj sada nastoji pokazati da on može bolje i drugačije. Da je stvarno voli, nikad nije bilo upitno, Branka to dobro zna. No, ponekad sama ljubav nije dovoljna, a Mladen je to shvatio na teži način. On sada nastoji svojoj Branki biti na usluzi i pomoći kad god to ona treba. Tako je, kada je nedavno morala u Split na zdravstvenu kontrolu, odmah ponudio da je tamo odveze iz Zadra. Hoće li mu uspjeti vratiti Branku? To ovisi samo o njih dvoje. Mladen se sav slama oko nje, a hoće li se i ona slomiti i dati ljubavi još jednu šansu, pokazat će vrijeme", rekli su Jutarnjem prije nekoliko dana Grdovićevi prijatelji.

A čini se kako je Mladen na kraju ipak i uspio u svom naumu - vratiti svoju voljenu Branku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:07