NIJE MU BILO LAKO

Igor Mešin otkrio zašto je toliko frfljao i griješio u ‘Plesu sa zvijezdama‘: ‘Bile su to zeznute nuspojave‘

Ovaj profesionalac, od kojeg smo navikli na besprijekorne nastupe, kao da je frfljao u prvoj emisiji druge sezone ‘Plesa sa zvijezdama‘

Igor Mešin

 Screenshot Nova Tv

Prvu emisiju 'Plesa sa zvijezdama' vodili su Igor Mešin (54) i Maja Šuput Tatarinov (42). Iako se činilo da će sve oči biti uperene u Maju zbog haljine visokog izreza, Mešin je sinoć pokupio svu pažnju zbog svog neobičnog ponašanja.

Tijekom prijenosa uživo ovaj profesionalac, od kojeg smo navikli na besprijekorne nastupe, kao da je frfljao. Snašao se pa je rekao da zamuckuje jer vodi emisiju pored zgodne Maje. No, kasnije se to još nekoliko puta ponovilo što je navelo gledatelje da se zapitaju što se dogodilo. Neki su posumnjali da ima probleme sa zubima, neki su se zabrinuli radi li se o moždanom udaru, a sumnja je pala i na čašicu previše.

image

Maja Šuput i Igor Mešin

Press Nova TV

"Kad je Mešin prvo zafrfljao mislila sam eno ga pada, baš je loše izgledao cijelu emisiju. Kao i drugi sam si mislila moždani ili nešto... onda si mislim možda je stavio nove zube pa mu ne odgovaraju", samo je jedan od gomile komentara.

Igor nam je jutros otklonio sve dvojbe i otkrio da je problem bio u lijeku.

'Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene", rekao nam je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:41