RAZNJEŽILA FANOVE

Lana Jurčević objavila snimku trudničkog trbuha: ‘Zahvalnost, bez obzira na sve...‘

Lana Jurčević očekuje bebu s Filipom Kartofilom, svojim dugogodišnjim partnerom

Lana Jurčević

 /Instagram/ Lana Jurčević

Krajem srpnja Lana Jurčević podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama radosnu vijest. U emotivnom videu pokazala je pozitivan test za trudnoću i grlila je svog dugogodišnjeg dečka Filipa Kartofila s kojim očekuje bebu. Dva tjedna nakon te objave, Lana je otkazala koncerte zbog zdravstvenih razloga, a potom je objasnila u jednoj objavi s kakvim se komplikacijama u trudnoći susrela.

Sada je Lana snimila svoj trudnički trbuh u odrazu automobilskog stakla. Uz video napisala je riječi: zahvalnost, intuicija, optimizam, nada, vjera i mir.

„Zahvalnost - bez obzira na sve. U dobru i zlu. Intuicija - nešto što ti je Bogom dano i ako ju znaš slušati, onda imaš sveto ‘oružje’ u svojim rukama. Optimizam - naći ga u što više toga koliko god ti teško bilo. U svakoj prepreci se krije ili neka lekcija ili prilika za nešto veće od nas. Nada - nešto na što svatko od nas ima pravo, čak i kad se nadaš nečem što drugi smatraju nemogućim. Vjera - sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se. Mir - najteži, a najljepši osjećaj za postići”, napisala je pjevačica u opisu videa.

Komentari na videu bili su puni podrške i ljubavi za Lanu. Između ostalih, crveno srce u komentaru su joj ostavile pjevačice Ida Prester, Neda Parmac, Nina Badrić i bivša atletičarka Blanka Vlašić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:51