DAO OBEĆANJE

Marco Cuccurin najavljivao svoj veliki san pa odgovorio zašto ga nije bilo na Dori: ‘Želim to, ali...‘

‘Još dok sam 2006. gledao Severinu i ‘Moju štiklu‘ znao sam da to želim i da je to nešto za mene‘, napisao je influencer na svom Instagram storyju

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

 /Dario Njavro Za Hrt

Nije tajna da influencer Marco Cuccurin ima želju predstavljati nas na Euroviziji jer je to otkrio Jutarnjem još prije dvije godine. Nakon što je završeno finale Dore, izbora pjesme za Euroviziju, influencer je podijelio poruke koje su mu pristizale od obožavatelja koji ga pitaju kada ćemo njega vidjeti na pozornici Dore.

"To je moj najveći san i imam želju pokazati nešto ludo, inovativno i neviđeno", odgovorio je Cuccurin na Instagram storyju obožavateljima. "Još dok sam 2006. gledao Severinu i ‘Moju štiklu‘ znao sam da to želim i da je to nešto za mene, ali...", dodao je.

"Za tako nešto potrebno je vrijeme. Čuo sam mnogo pjesama, išao u studio i, nažalost, niti jedna još nije bila ono što želim", otkrio je influencer pa dodao da će onu "pravu" pjesmu osjetiti na prvo slušanje. Tko zna, napisao je, možda baš Lasagna napiše pjesmu za njega.

"Do tad podržimo jedan od boljih nastupa koje smo imali unazad par godina i vidimo gdje će nas dovesti", stoji podrška za ovogodišnjeg predstavnika. Cuccurin je obećao obožavateljima da, kada dođe pravi trenutak, vidi se na pozornici Dore.

Inače, Cuccurin je pobijedio 2022. u showu "Zvijezde pjevaju" uz podršku mentorice Mije Negovetić. Osim toga, influencer je sudjelovao i u RTL-ovim "Zvjezdicama", također je objavio neke svoje pjesme, ali i razne covere.

image

Marco Cuccurin o Dori i Euroviziji

Screenshot Instagram/Marco Cuccurin/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:29