NELAGODA

Meštar nije znao da mu nisu isključili ton, uslijedio je neugodan gaf: ‘A vidi ovaj jadan...‘

A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić - komentirao je pomalo posprdno voditelj mladog studenta koji je držao u rukama plakat
Davor Meštrović i student u Osijeku
 Screenshot: Hrt

Voditelji HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Davor Meštrović i Zlata Muck Sušec, u srijedu ujutro su najavili studentsku utrku u Osijeku, kada je popularni 'Meštar' napravio gaf koji je uzrujao neke gledatelje.

Naime, kamera se iz studija prebacila se na trkalište gdje su bili novinar i gost, a onda se čuo i Meštrovićev komentar, kojem zabunom nisu isključili ton.

- A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić - komentirao je pomalo posprdno voditelj mladog studenta koji je držao u rukama plakat, ne znajući da ga gledatelji čuju.

Meštru to nije prvi put da je iznenadio u eteru. U ožujku je Velimira Zajeca proglasio mrtvim. Kasnije se ispričao na svom, kako je rekao, 'malom lapsusu'.

Lani je u popularnoj jutarnjoj emisiji, najavljujući novi spot 17-godišnje pjevačice Mije Negovetić rekao: “Uživajmo u Mijinim hlačicama”. Tada je nakon negodovanja javnosti od HRT-a dobio pisano upozorenje zbog povrede obveze iz radnog odnosa.

Voditelj i urednik je na javnoj televiziji gotovo 30 godina, a prije emisije, za koju se budi malo poslije 5 ujutro, nema neke posebne rituale osim što 'popije kratki espresso prije same emisije, onako u dva šljuka'.

HRT: Meštrovićeva rečenica nije se odnosila na prilog iz Osijeka

S HRT-a su tijekom poslijepodneva poslali priopćenje u kojem kažu kako se rečenica u kojoj Davor Meštrović spominje papire nije odnosila na najavljeni prilog iz Osijeka.

Bila je to interna komunikacija između voditelja Davora Meštrovića i voditeljice Zlate Muck Sušec u kojoj se pripremaju za sljedeću najavu, a koju su gledatelji mogli čuti jer su voditeljima još neko vrijeme ostali uključeni mikrofoni, navode s Prisavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 19:03