GINA DAMJANOVIĆ

Naša pjevačica progovorila o bolesti koja joj je dijagnosticirana: ‘Ali sada pričam o tome, ne borim se protiv nje‘

Gina Damjanović osvrnula se na svoje iskustvo povodom Dana epilepsije

Gina Damjanović

 Vanesa Pandzic/Cropix

Pjevačica i radijska voditeljica Gina Victoria Damjanović (30) imala je samo 24 godine kada joj je dijagnosticirana Jacksonova epilepsija. Sada se osvrnula na to na svom Instagramu povodom Dana epilepsije.

"Blur na ovoj fotki me zapravo podsjeća na moj um tijekom epileptičkog napadaja", započela je Gina uz svoju crno bijelu mutnu fotografiju.

"Samo ne izgleda sve tako lijepo. Ali sada je bolje. Potrudila sam se i pazim na okidače. Imam prekrasnu doktoricu prof. Zavoreo koja je majstorica u svom poslu i odabrala je adekvatan lijek i dozu. Za dva dana će biti točno godina dana od mog posljednjeg napadaja. Hvala Vam profesorice. Voljela bih da je svima tako. Ne mogu reći da se s osmijehom sjetim one teške faze i svakodnevnih napadaja", nastavila je.

image

Gina Damjanović

Bozo Radic/Cropix

"Ali sada pričam o epilepsiji, ne borim se protiv nje. Nije više da je odbijam, gledam prestrašeno i ne prihvaćam. Dobro sam i dobre smo si. To je moja ljubičasta svjetlost. Jesam li je tražila? Naravno da nisam. Ali tko sam ja da odbijem malo ekstra svjetlosti?", poručila je Gina.

"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light/Sreća se može naći i na najtamnijem mjestu, samo kad bi se ljudi sjetili upaliti svjetlo", napisala je potom citat koji govori Dumbledore u Harryju Potteru.

"Pa palim ja tako svoje ljubičasto svjetlo i pičim dalje. Samo vedro, moji ljubičasti prijatelji! I ne zaboravite upaliti svjetlo. Sretan vam naš dan", poručila je.

Pratitelji u komentarima bili su puni podrške, a među njima su se našle i neke slavne osobe.

"Predivno biće. Hrabrice Sunca", napisala joj je Ana Radišić.

"Ljube" uz emotikon srca komentirala je radijska voditeljica Nina Šlišković Goleš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:11