GLEDATELJI ZADOVOLJNI

Promjena termina nakon 13 godina bila je pun pogodak za RTL Danas, pogledajte brojke

Gledatelji RTL Danas odlično su prihvatili promjenu termina središnje informativne emisije RTL-a

Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić

 Maja Bota/ Rtl

Hrabrost se isplatila. RTL Danas jučer je nakon 13 godina promijenio termin svog emitiranja, a s te televizije danas javljaju kako je početak središnje informativne emisije u 19 sati bio pun pogodak jer je ova emisija u ponedjeljak ostvarila najveći udio u gledanosti od svih informativnih emisija.

Gledatelji RTL Danas odlično su prihvatili promjenu termina središnje informativne emisije RTL-a koja je jučer bila gledanija od konkurentskih te u udarnom terminu ostvarila 21,3 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina dok je idući konkurent imao 16 posto udjela u gledanosti.

Gledatelji su još jednom pokazali da večeri najradije provode uz RTL pa je, uz to što je glavni kanal bio najgledaniji kanal u udarnom terminu s 19,66 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49, te za čak 26 posto gledaniji od prvog konkurenta, grupa RTL kanala ostvarila 28,62 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 i također bila gledanija od konkurentske - kažu s RTL-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 00:00