ZALJUBLJENI VESELJAK

VIDEO: VIDA U ČETIRI SATA UJUTRO PROBUDIO ŽENU I PRIREDIO JOJ IZNENAĐENJE Ivana se morala ispričavati susjedima: 'Dijagnozu imamo, ali onu ljubavnu'

 
 Screenshot / Instagram

Ivana Vida od javnosti nikad nije skrivala koliko obožava svog muža. No, od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji oboje na društvenim mrežama pokazuju koliko im je stalo jedno do drugog, i do sina Davida.

Unatoč tome što su se zaljubili još 2014. godine, a vjenčali prošle, strasti i ljubavi očito nije nestalo. A kako to Domagoj pokazuje iz dana u dan, pohvalila se Ivana na Instagramu.

Domagoj je bio u izlasku s prijateljima, a onda je oko četiri sata ujutro odlučio s tamburašima otpjevati ljubavnu pjesmu svojoj dragoj pod prozorom. Nazvao je Ivanu na mobitel i rekao joj da izađe na balkon, a on ju je dočekao s glazbenicima i pjesmom 'Zbog jedne divne crne žene' Kiće Slabinca.

Ivana nije mogla sakriti sreću pa je u opisu videa napisala da je ljubav preslaba riječ za njih. Usput se i ispričala susjedima na buci.

Naravno, prijatelji i obožavatelji na Instagramu bili su oduševljeni Vidinim iznenađenjem. U više od 200 komentara pisali su kako su najljepši par, kako bi Domagoj trebao biti uzor svim muškarcima, kako je to prava ljubav... 'Ma bravo, Vida, tako se voli i poštuje žena! Svaka čast! To nije ljubav, to je od ljubavi jače! Uživajte u svakom lijepom trenutku', napisao je jedan komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:46