UPS...

Gaf u ‘Plesu sa zvijezdama‘ usijao internet: ‘Kako su prije plesa znali bodove ako je uživo?‘

Čini se da se u drugoj sezoni showa ‘Ples sa zvijezdama‘ potkrala mala greška, ali tko radi - taj i griješi!

Ples sa zvijezdama - komentari

 Nova Tv/facebook

Druga sezona showa Ples sa zvijezdama večeras se počela prikazivati na Novoj TV, a gledatelji ne prestaju komentirati natjecatelje i njihove izvedbe plesova na društvenim mrežama. Mnogi su primijetili zamuckivanje i probleme s izgovaranjem riječi kod voditelja Igora Mešina, koji ove sezone voditeljsku ulogu dijeli s pjevačicom Majom Šuput.

Zvjezdanu postavu nove sezone hit showa Nove TV čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

No, ono što je posebno zanimljivo je gaf koji se dogodio Novoj TV. Naime, prije nastupa Matije Lovreca i njegove partnerice Helene, Nova TV je prikazala da je taj par osvojio 17 bodova i zasjeo na sami kraj bodovne ljestvice. Njihov je nastup žiri na kraju ocijenio sa 16 bodova te su zaista završili na zadnjem mjestu, a čini se da je 17 bodova bila samo greška grafike.

"Kako su Matija i Helena na zadnjem mjestu sa 17 bodova, a nisu još ni plesali, what is this mess?", glasio je komentar na Twitteru, a odmah se pojavio i drugi koji navodi: "Ako sad ispadne da će dobiti 17 bodova, Nova TV, objasnite se."

Dio gledatelja svoje je nezadovoljstvo izrazilo i na Facebooku. "Kako su prije plesa znali bodove ako je uživo?", komentirala je jedna gledateljica, a druga se također nadovezala: "Znači njihove bodove ste objavili prije nego su otplesali...Kako je uživo... A pisalo 16 bodova... Ja gledam tko su ti... a oni tek sad plesali... ne znam je li još tko skužio."

image

Ples sa zvijezdama - komentari

Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:45