LJUBAV JE NA SELU

RTL-ova voditeljica otkrila zašto više voli dečke sa sela: ‘Imaju drugačiji pristup prema ženama...‘

Anita Martinović već je nekoliko sezona voditeljica popularnog RTL-ovog showa ‘Ljubav je na selu‘

Anita Martinović

 Instagram/ Anita Martinović/

RTL-ova voditeljica Anita Martinović (39) vodi reality emisiju „Ljubav je na selu” već nekoliko sezona, a na jesen dolazi nova 16. sezona. Voditeljica je otkrila da ona više voli dečke sa sela i zašto su joj šarmantni.

"Ne bih htjela reći ništa loše o dečkima iz grada, ali nekako mislim da momci koji su odrasli na selu, na farmama, uz životinje, uz takav nekakav teški rad imaju drugačiji pristup prema životu i prema ženama i sve skupa su možda malo čvršći i jači. Mislim da bi se to mnogima damama moglo itekako svidjeti", rekla je Anita.

Podsjećamo, Anita je svoj televizijski put započela kao natjecateljica druge sezone showa „Gospodin Savršeni” gdje se borila za ljubav Mije Matića, koji se uskoro ženi. Anita i Mijo uspjeli su ostvariti samo prijateljski odnos, ali dvije godine nakon toga Aniti je ta emisija ipak promijenila život tako što je dobila priliku postati voditeljica „Ljubav je na selu”. Anita je započela svoj rad u 13. sezoni i naslijedila je voditeljsku ulogu od Marijane Batinić koja je vodila prethodnih 12 sezona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:38