VELIKA TUGA

Sin popularnog Ivice Višića iz ‘Masterchefa‘ izgubio bitku s teškom bolesti

Tisuću i pol ljudi koji su ga ispratili na sprovodu u imotskim Poljicima svjedočili su ljubavi

Ivica Višić

 Nova TV

Vijest o velikoj tuzi i tragediji koja je zadesila dobrog duha aktualne sezone showa "Masterchef" na Novoj TV, 55-godišnjeg Ivicu Višića, pogodila je i sve pratitelje ovog tv kulinarskog formata.

Gledatelji showa sjećaju se kad je Ivica pred kamerama ispričao kako mu je sin teško bolestan odmalena, u jednom trenu je završio u bolnici, kako mu je upravo on dao snage da se vrati na snimanje i pokuša dati najbolje od sebe.

Sad je stigla tužna i teška vijest da mu je sin preminuo, piše Slobodna Dalmacija.

image
Nova TV

Brojni sudionici posljednjeg ispraćaja njegova sina na mjesnom groblju Sv. Ane u Poljicima kod Imotskoga, na kojemu je bilo više od tisuću i pol ljudi, svjedoče o silnoj tuzi, ali i ljubavi brojnih prijatelja i rodbine koju uživa ovaj čovjek.

Ivica je u jednoj emisiji doživio slom pred kamerama zbog zdravstvene situacije 21-godišnjeg sina. Njegovo je zdravlje bilo narušeno još od četvrte godine života.

image
Nova TV

Pedesetpetogodišnjak iz Splita, koji se na samom početku sa širokim osmijehom, kojega i inače nikad nije skidao, i s ponosom predstavio kao tata sedmero djece bio je, definitivno, jedan od najvoljenijih natjecatelja. Ivica Višić je, naime, otac još pet kćeri i sina.

Sa simpatijama su njegove kuharske bravure i napredak, jer se trudio naučiti više, bolje, modernije... kao da mu je 20 godina, pratili brojni gledatelji pred tv ekranima, posebno Dalmatinci, ali ni članovi žirija nisu mogli sakriti koliko im je drag, takav neposredan i iskren.

image
Nova TV

Chef Stjepan Vukadin, član žirija iz Rogoznice, bio je posebno slab na Ivicu, a ovaj je to vraćao dubokim poštovanjem.

"Tako je, chefe Stipe..."... - kad bi se Višić takvim riječima, uz naklon poštovanja, obratio 20-ak godina mlađem Vukadinu, ovaj nije mogao skinuti osmijeh s lica.

image
Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. ožujak 2024 21:44