DOLAZI I KNJIGA

60 godina mlađa Hefnerova udovica se otvorila: ‘To se čini kao fantazija, ali spavate s 80-godišnjakom. Sve ima svoju cijenu‘

Hefner ju je zaprosio na Badnjak 2010., a njoj se ideja nikada nije pretjerano svidjela

Hugh Hefner i Crystal Hefner

 Kevan Brooks/admedia/Sipa Press/Profimedia/Kevan Brooks/admedia/sipa Press/profimedia

Sedam godina nakon smrti Hugha Hefnera, njegova udovica, Playboyeva zečica Crystal Hefner otvoreno priča o odnosu sa svojim preminulim suprugom.

Prema NY Postu, ova 37-godišnja manekenka bila je u braku s osnivačem Playboya od 2012. godine do njegove smrti u 91. godini 2017. godine. Crystalini novi memoari, “Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself,” izaći će 23. siječnja, a uoči njihovog objavljivanja, Peopleu je otkrila neke neočekivane detalje. Dodatno, priznala je da zapravo nikada nije bila "zaljubljena" u svog pokojnog supruga.

image

Hugh Hefner i Crystal Hefner

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Tada 21-godišnja Crystal pozvana je da ostane u Playboyevoj vili u listopadu 2008. godine, a s Hefnerom je uplovila u vezu nekoliko mjeseci kasnije.

Čak se pojavila na E!-ovoj reality seriji o kultnim zečicama, “The Girls Next Door”.

- Tada sam mislila da sam na vrhu. Vau, ako samo volim sve što on voli i radim sve stvari koje on želi da radim, onda sam ja favorit. I bila sam, ali sam se izgubila u procesu - ističe Crystal.

Hefner ju je zaprosio na Badnjak 2010., a njoj se ideja nikada nije pretjerano svidjela.

Crystal je objasnila da je isprva prihvatila prosidbu, no raskinula je zaruke samo pet dana prije njihovog prvog vjenčanja u lipnju 2011. godine. Ispričala je kako se nakratko vratila svojoj vezi sa sinom dr. Phila, Jordanom McGrawom, prije nego što se vratila Hefneru.

image

Hugh Hefner i Crystal Hefner

Koi Sojer Pacificcoastnews.com/Pacific Coast News/Profimedia/Koi Sojer Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Ona i slavni Hefner konačno su se pomirili i vjenčali 31. prosinca 2012., a ona mu je postala treća supruga.

- Shvatila sam da imam posla sa stvarno velikim disbalansom snage. Sve se isprva čini kao svijet uspjeha i fantazije, ali svi moraju spavati s 80-godišnjakom. Sve ima svoju cijenu - tvrdi Crystal.

Bivša Playboyeva zečica također je otkrila koliko je život u vili bio restriktivan za nju i ostale zečice. Dodala je da bi svakoj od svojih “djevojaka” davao džeparac, a ponekad bi im određivao neka pravila, ali i branio određene stvari.

- Naš lak za nokte je morao biti neutralne boje, zabranio je francusku manikuru - rekla je Crystal.

image

Hugh Hefner i Crystal Hefner

Celebrityphoto/retna Pictures/Avalon/Profimedia/Celebrityphoto/retna Pictures/avalon/profimedia

Nadalje, sjetila se i slučaja kada bi joj Hefner zabilježio kada bi joj se iz korijena počela nazirati njena prirodna smeđa kosa.

- Morala sam to izbjeljivati, a često bi mi izgorjelo tjeme i imala bih plikove - požalila se, ali je istaknula kako je iz nekog razloga mislila da je sve to normalno i da je to "Hefu puno značilo".

Prošlog srpnja ekskluzivno je za The Post rekla zašto je svoju knjigu odlučila nazvati “Only Say Good Things”.

Otkrila je da je jednom imala "razgovor s Hefom", a on joj je naglasio da "priča samo dobre stvari o njemu kad ga ne bude".

- Održavala sam to obećanje posljednjih pet godina. Nakon što sam prošla kroz mnogo terapija i liječenja, shvatila sam da moram biti iskrena u pogledu vremena provedenog tamo. Knjiga govori o iscjeljenju od toksične okoline - prepričava Crystal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:51