ZAPALILA REGIJU

Aleksandra Prijović iznenadila novinare nakon nastupa u Budvi: ‘Voljela bih još djece, ali...‘

Povodom koncerta u Budvi Aleksandra je za srpske medije progovorila o novogodišnjoj tradiciji i obitelji

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i sin Aleksandar
 

 Instagram/filip Živojinović/

Zbog uspješne koncertne turneje „Od istoka do zapada” Aleksandra Prijović je glavna tema medija u regiji. Nakon pet koncerata početkom prosinca u Areni Zagerb „Prijomanija” i dalje trese Hrvatsku jer je najavila već treći koncert u Gradskom vrtu u Osijeku. Sinoć je Prijović nastupala u Budvi i tada je srpskim medijima otkrila neke privatne detalje iz svog života koji zbog njezine velike popularnosti mnoge trenutno zanimaju.

Ona i suprug Filip imaju posebnu tradiciju za Novu godinu jer ona uvijek radi oba dana.

„Kao što znate, ja uvijek radim i dan prije, i Novu godinu, i dan poslije, ali zajedno smo tijekom dana. Par dana prije uvijek kupim poklone jer nemam vremena poslije. Spavat ću sutra i prekosutra da bih bila odmorna, ali uvijek gledam kupiti nešto što znam da su spominjali posljednjih dana da im treba”, podijelila je.

Što se tiče koncerata otkrila je kako sljedeće godine planira nastaviti s radom kao do sad.

„Pa radit ću sve kao i do sada, nastavljam svoju koncertnu turneju. Pored toga ne planiram ništa za sada”, prisjetila se potom svojih početaka.

image

Aleksandra Prijović u Zagrebu

Ranko Suvar/Cropix

„Ja se uvijek rado prisjećam tih početaka. Mora postojati taj neki put, a ja sam na svoj ponosna i, hvala Bogu, isplatilo se sve ono što sam godinama radila i u što sam vjerovala.”

Iako je publika već navikla viđati njezinog sina Aleksandra (4) da je prati na koncertima, a ponekad izađe s njom na pozornicu, ovaj put nije bio s njom, a medije je ponovno zanimalo nešto iz njezina obiteljskog života. Je li Aleksandru novogodišnja želja dobiti brata ili sestru?

„Pa on je to više puta rekao, tako da naravno. Volio bi i jedno i drugo”, ispričala je pa objasnila je li ona spremna za sljedeće dijete.

image

Aleksandar s mamom na pozornici četvrtog koncerta u Areni Zagreb

Ranko Suvar/Cropix

„Ja bih voljela imati što više djece svakako. Ja nikada nisam ništa ni planirala, pa neka bude spontano. Ni Akija nismo planirali, pa eto...” kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:10