NIJE KRIV

Arnold Scwarzenegger imao sudar s biciklisticom tijekom nedjeljne vožnje: Istraga je u tijeku

Glumac nije mogao ništa učiniti da izbjegne sudar, a nakon nesreće je odnio bicikl na popravak u lokalnu radionicu

Arnold Schwarzenegger

 Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

Akcijska zvijezda Arnold Schwarzenegger navodno je sudjelovao u prometnoj nesreći u Los Angelesu nakon što je biciklist skrenuo u njegovu traku. Naime, 75-godišnji glumac vozio se po gradu u nedjeljno jutro kad se dogodila nesreća, a prema riječima očevidaca, bicikl je prvo "imao kontakt" s Schwarzeneggerovim automobilom, prije no što je bivši kalifornijski guverner imao priliku usporiti. Incident su potvrdili svjedoci nesreće nakon što su s grupom policajaca razgovarali o dodatnim detaljima, a zvijezda Terminatora također je viđen u razgovoru s policijom. Biciklistica je odvezena u bolnicu, te je navodno stabilno i sanirane su joj lakše ozlijede.

Glasnogovornik policije u Los Angelesu ispričao je kako su policijski službenici reagirali na dojavu i pojavili se na mjestu nesreće u 10.30 ujutro, ali nije naveo imena ljudi uključenih u incident. Izvori iz policije za TMZ su poručili kako se čini da Schwarzenegger nije kriv za nesreću. Istraga je u tijeku, no već je utvrđeno kako glumac nije mogao ništa učiniti da izbjegne sudar, a nakon nesreće je odnio bicikl na popravak u lokalnu radionicu jer je i sam poznat kao pasionirani biciklist i često ga se može vidjeti u vožnji po Los Angelesu.

No, ovo nije prva nesreća u kojoj je Schwarzenegger sudjelovao jer lani u siječnju sa svojim se GMC Yukonom zabio u Toyotu Prius. To je pak izazvalo lančani sudar, jer Prius je odletio i udario u Porsche Taycan. Hitna pomoć stigla je ubrzo te odvezla vozačicu Priusa kojoj je glava jako krvarila.

Otvorena je istraga, ali ni kod jednog sudionika nisu pronađeni tragovi droge niti alkohola, te nitko nije uhićen. Ipak, Schwarzenegger je proglašen krivim jer je skrenuo ulijevo na nedozvoljenom mjestu. Njegov glasnogovrnik za časopis People je tada izjavio kako glumac nije stradao u nesreći te kako je "njegova jedina briga ozlijeđena vozačica".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:37