SMRT MILIJUNAŠA

Beckhamovi, Kardashianke, Serena Williams... Svi su u šoku zbog tužne vijesti iz Hrvatske

Brojne slavne osobe odale su počast milijunašu koji je umro na jahti u blizini hrvatske obale

Slavni se opraštaju od J.R. Ridingera

 Instagram/Profimedia

Obitelj Kardashian i slavna tenisačica Serena Williams odali su počast milijunašu iz Miamija J.R. Ridingeru (63) nakon što je umro od plućne embolije na svojoj jahti u blizini naše hrvatske obale.

Market America, marketinška tvrtka vrijedna više milijuna dolara koju je suosnovala obitelj Ridinger i koja je sponzorirala mnoštvo glazbenih i sportskih događaja, potvrdila je njegovu iznenadnu smrt u srijedu, a njegova supruga Loren oglasila se na društvenim mrežama kako bi podijelila svoju tugu.

"Uništena sam. Razbijena sam na komadiće. I nikad više neću biti ista", napisala je Loren na Facebooku uz fotografiju na kojoj naslanja glavu na suprugovo rame.

Istu fotografiju udovica je podijelila i na svom Instagram profilu, što je izazvalo mnoštvo izraza sućuti brojnih slavnih prijatelja Ridingerovih, među kojima su i Kim i Khloe Kardashian, Serena Williams, Jamie Foxx, David i Victoria Beckham te brojni drugi.

"Uvijek ćemo se sjećati toga da ste oboje bili najbolji u stvaranju. Svakome ste pružili iskustvo i mjesto gdje smo se osjećali tako voljeno i posebno", poručila je Kim Kardashian.

"Sjećanja koja ću imati na J.R.-a i tebe trajat će cijeli život. Srce mi se slama zbog tebe i Amber. J.R. će nam jako nedostajati. Uvijek ću biti tu za vas. Jako te volim", dodala je.

image

Poruka Kim Kardashian

Instagram

"Jako te volim, Loren! Tu sam za tebe i Amber uvijek i zauvijek! Volim te. Vaša ljubav je inspiracija! Vaša ljubav jedno prema drugome nikada neće prestati, ona je beskonačna. Tako mi je jako žao, moje molitve su uz vas", poručila je Khloe Kardashian.

image

Poruka Khloe Kardashian

Instagram

Iako su prvi medijski natpisi nagađali da je Ridinger preminuo nakon što je pao s jahte dok je bio na odmoru u Hrvatskoj, Market America i Loren Ridinger potvrdili su da je preminuo od iznenadne plućne embolije, prenosi Daily Mail.

U priopćenju povodom njegove smrti, Market America opisala je Ridingera kao ‘velikog vizionara‘ koji je uspješno vodio tvrtku zajedno sa svojom suprugom.

"Oni od nas koji su imali tu sreću da su poznavali i radili s J.R.-om izgubili su prijatelja, partnera i mentora. J.R.-ovo vodstvo, strast i energija bili su izvori ove tvrtke koja ljudima omogućuje ispunjeniji život, kao i život po vlastitim uvjetima", stoji u priopćenju tvrtke.

Ridingeri su bili aktivni članovi društva koji su često odlazili na koncerte, dobrotvorne gala svečanosti, ali i pozivali brojne slavne osobe na svoje brojne konferencije Market Americe koje su se održavale svake godine. Zbog toga su postali jako dobri prijatelji s brojnim zvijezdama s ‘A liste‘, a sada su se te iste zvijezde pozdravile sa svojim prijateljem.

"Shrvana sam zbog tebe, ali i zajedno s tobom", poručila je tenisačica Serena Williams ožalošćenoj supruzi.

image

Poruka Serene Williams

Instagram

Beckhamovi su se također javili Loren te joj izrazili svoju ljubav i podršku.

"Volimo te", napisao je David Beckham, dok je Victoria poručila: "Toliko te volimo, Loren. Šaljem vam ljubav i svjetlo."

image

Poruka Victorije Beckham

Instagram
image

Poruka Davida Beckhama

Instagram

"Od prvog trenutka kad sam vas upoznao, dočekali ste me kao da sam dio vaše obitelji. Brinuli ste se za mene i moju obitelj tijekom nekih od najtežih trenutaka u našim životima. Tvoj smijeh bi razvedrio prostoriju, a na pozornici si bio čaroban. Vidio sam te prije samo nekoliko dana i bio si pun života i ljubavi. Svaki put kad bih te vidio, rekao bih onu tvoju frazu! Počivaj u miru, J. R. Ridinger", poručio je Jamie Foxx.

"Sestro, imamo cijelu vojsku ljudi koja će čuvati tebe i tvoju obitelj. Volimo vas jaaaako puno i uvijek ćemo biti tu za vas. J.R. je bio KRALJ koji me naučio kako voljeti. Jako će mi nedostajati", poručio je reper Fat Joe.

image

Poruka Fat Joea

Instagram

Loren je rekla da su ona i njezin suprug bili na svom prvom odmoru u tri godine, i to u pratnji operativnog direktora tvrtke Market America Marca Ashleyja i njegove partnerice Marije Checa.

"I samo u sekundi - on je nestao. U trenutku", napisala je Loren na Facebooku prisjećajući se iznenadne smrti svog supruga.

"Volim te, dušo. Volim te svime što jesam. Sve što jesam - to je zbog nas. Bili smo snaga - zajedno smo mogli postići sve. Provest ću svaku sekundu svog života koja mi je preostala održavajući tvoj san živim - s cijelom tvojom Market America obitelji. Reći volim te jednostavno nije dovoljno. Ti i ja zauvijek", poručila je shrvana supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:46