NIJE VIŠE MOGLA IZDRŽATI

ISPOVIJEST ŽENE HUGHA HEFNERA 'Uklonila sam silikone jer su polako trovali moj organizam'

 Instagram

Crystal Hefner, 60 godina mlađa supruga Hugha Hefnera, osnivača Playboya, u podužem postu na Facebooku otkrila je da se u lipnju podvrgnula operaciji uklanjanja silikona, a uz post je objavila i fotografiju iz bolničke postelje.

Tvrdi kako su implantati polako trovali njezin organizam zbog čega je patila od raznih simptoma. Kako je napisala, sve je počelo s glavoboljama, upalama mjehura, vrtoglavicama i konstantnim umorom. Tvrdi da je odjednom postala alergičnu na mnogu hranu, a pojavili su se i problemi sa štitnjačom. Tvrdi da je s vremena na vrijeme bila u toliko lošem stanju da se nije mogla ustati iz kreveta.

- Umor me znao toliko svladati da danima nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se biti u gomili ljudi jer bi mi to izazivalo vrtoglavice - stoji između ostalog u njezinom postu.

Iako joj je početkom godine dijagnosticirana lajmska bolest što je infekcija koja se prenosi ugrizom inficiranog krpelja, uz daljnje napore da sazna što joj je točno, Crystal je došla do zaključka da bi bit problema mogla biti upravo u odluci da poveća grudi.

- Kad sam malo bolje istražila simptome koji se mogu pojaviti nakon povećanja grudi, shvatila sam da se gotovo svi podudaraju s mojim problemom - napisala je Crystal.

Hefner je objasnila kako kemikalije iz silikona uništavaju organizam, a kako je imunološki sustava usredotočene na suzbijanje otrova, vjerojatno je da će osoba ipak razviti neke druge simptome. Tvrdi da je nakon što je uklonila implantate u lipnju primijetila razliku, no oporavak će zasigurno još potrajati.

- Odmah sam primijetila da je konstantan bol koju sam osjećala u vratu i ramenima odmah nestala te da mogu puno bolje disati. Znam da se ne mogu osjećati bolje preko noći. Implantate sam stavila još prije osam godina.

instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:31