FORBESOVA LISTA

JENNIFER LAWRENCE VIŠE NIJE NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVIJETU S trona ju je skinula dobra prijateljica. Donosimo listu 10 najplaćenijih

 
Jennifer Lawrence
 Mario Anzuoni / REUTERS

Američka glumica Emma Stone koja je u veljači osvojila Oscara za hvaljenu ulogu u filmu "La La Land", Forbes je proglasio najplaćenijom glumicom godine.

Ugledni tjednik procjenjuje da je Emma Stone (28) utržila 22 milijuna eura, bez poreza, u razdoblju između lipnja 2016. i lipnja 2017. gopdine najviše zahvaljujući prihodima od popularnog mjuzikla, koji je diljem svijeta zaradio vrtoglavih 380 milijuna eura.

Tako je Emma skinula s trona svoju prijateljicu, glumicu Jennifer Lawrence (koja je Oscara osvojila prije četiri godine), koja je dvije godine zaredom proglašavana najplaćenijom.

Emma Stone accepts her award for Female Actor in a Leading Role for La La Land during the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California, U.S., January 29, 2017.  REUTERS/Mike Blake
Mike Blake / REUTERS
Emma Stone

Jennifer je ove godine tek na trećem mjestu, a između nje i Emme ugurala se jedna druga Jennifer. Riječ je o Jennifer Aniston koja je druga po zaradi s 21,8 milijuna eura. Dok popularna Rachel još uvijek prima tantijeme od serije 'Prijatelji', dobro je zaradila na unosnim ugovorima s Emirates Airlines, Smartwater i Aveeno.

Lawrence je zaradila 20,5 milijuna eura. Jedina nova članica ekskluzivnog kluba 10 najplaćenjih glumica je Emma Watson koja je ove godine u kinama imala uspješnicu "Ljepotica i zvijer".

Evo liste 10 najplaćenijih glumica:

Emma Stone (22 milijuna eura)

Jennifer Aniston (21,8 milijuna eura)

Jennifer Lawrence (20,5 milijuna eura)

Melissa McCarthy (15,3 milijuna eura)

Mila Kunis (13,2 milijuna eura)

Emma Watson (12 milijuna eura)

Charlize Theron (12 milijuna eura)

Cate Blanchett (10,2 milijuna eura)

Julia Roberts (10,2 milijuna eura)

Amy Adams (9,8 milijuna eura)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:51