HEIDI KLUM

Poznata manekenka pozirala s kćeri: Sličnost je zapanjujuća, a tek kad vidite vitke figure...

Mlada Leni krenula je majčinim stopama i u tom je poslu vrlo uspješna

Heidi Klum s kćeri Leni

 Courtesy Of Intimissimi/mega/The Mega Agency/Profimedia

Poznata manekenka Heidi Klum pozirala je u donjem rublju sa svojom kćeri Leni pokazavši pritom svoju zadivljujuću liniju.

Klum je u Intimissimi kampanji izgledala zanosno kao i uvijek pozirajući u samo crnom donjem rublju ukrašenim bijelim ružama, a njezin bujni dekolte bio je u prvom planu. Svoju plavu kosu je pritom raspustila, a od šminke je nosila nježne tonove čime je naglasila svoju prirodnu ljepotu.

U kampanji joj se pridružila njena 18-godišnja kći Leni koja je krenula majčinim stopama te je za sada vrlo uspješna. Mlada manekenka pozirala je u bijelom, čipkastom donjem rublju te tako također istaknula svoju vitku liniju, ostavivši kosu raspuštenom uz minimalno šminke.

Inače, Lenin biološki otac je Klumin bivši partner Flavio Briatore, no pjevač Seal posvojio ju je 2009. nakon što se vjenčao s Klum. Nakon sedam godina braka, manekenka je podnijela zahtjev za razvod koji je finaliziran dvije godine kasnije.

Leni se nedavno preselila u New York kako bi krenula na fakultet, o čemu se 49-godišnja Klum otvorila tijekom nedavnog intervjua.

image

Leni i Heidi Klum

Angela Weiss/Afp

Manekenka je u emisiji ‘The Late Late Show’ voditelja Jamesa Cordena priznala koliko je tužna zbog njenog odlaska.

- Baš se ovoga vikenda odselila, zvala sam je i nije se javila nekoliko sati, a inače se uvijek javi. I već mi se počelo vrtjeti po glavi ‘Gdje je? Što radi? Zašto se ne javlja?’, rekla je manekenka.

- Sada želim broj njene cimerice kako bi nju mogla gnjaviti ako se Leni ne javi, našalila se.

U prošlogodišnjem intervjuu za Extra TV, Leni je otkrila jedan poslovni savjet koji je dobila od svoje slavne majke.

- Uvijek mi govori da je najbitnije da se zabavim, da budem energična, uzbuđena, objasnila je Leni te se također osvrnula na različitosti u svojim i majčinim modnim kombinacijama ističući kako isključivo nosi samo udobnu odjeću.

- Nikada me nećete vidjeti u uskim trapericama jer ne volim nositi stvari koje su neudobne, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:04