OBRISALI SE S MREŽA

Prijatelji potvrdili prekid slavnog para: ‘Zna se tko je kriv za tenzije. Njihove prošlosti sve su zakomplicirale‘

Larsa je prethodno bila 23 godine u braku sa Scottiejem Pippenom, a Michael Joran, Marcusov otac, nije odobravao vezu s Larsom

Larsa Pippen I Marcus Jordan

 Pichichipixx/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Pichichipixx/splashnews.com/splash/profimedia

Šuškalo se da je došao kraj vezi Larse Pippen (49) i Marcusa Jordana (33) jer su se nakon godinu i pol veze obrisali s Instagrama, a Larsa je pitala pratitelje "trebaju li vaši prijatelji prestati pratiti vašeg bivšeg dečka?"

Više izvora bliskih paru za strane medije sada tvrde da su se razišli.

"Oni nisu zajedno", rekao je izvor ekskluzivno za Page Six u ponedjeljak.

Izvor je dodao da "se udaljavaju jedno od drugog" zbog "napetosti" u njihovoj vezi u kojoj je navodno to "potaknuo" Marcusov tata, legendarni košarkaš Michael Jordan, "javno osudivši vezu".

"Marcus je rekao da se Michael šalio kada je rekao da ne odobrava vezu, ali to je Larsu stvarno ražalostilo", objašnjava izvor.

image

Larsa Pippen I Marcus Jordan

Richard Alvarez/Instar Images/Profimedia/Richard Alvarez/instar Images/profimedia

Osim toga, Michaelova svađa s Larsinim bivšim mužem, Scottiejem Pippenom, također je navodno stvorila napetost.

"Povijest između Michaela i Scottieja zakomplicirala je stvari, iako su Larsa i Marcus dali sve od sebe da to ne bude problem", objašnjava insajder.

Rečeno je da je "obitelj ispred svega" i za Marcusa i za reality zvijezdu.

"Na kraju dana, Michael je Marcusov tata, a Scottie je otac Larsine djece", kaže izvor misleći na Scottievu i Larsinu djecu Scottiea Jr. (23), Prestona (22), Justina (19) i Sophiu (16).

"Postoji osnovna lojalnost za svakog od njih koja je otežavala ostanak u vezi", dodaje izvor.

Međutim, drugi izvor blizak paru rekao je za Page Six da njihov razlaz "nema nikakve veze s obiteljskim utjecajem, već isključivo s njihovim osobnim rastom."

image

Larsa Pippen I Marcus Jordan

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Odlučili su odvojiti neko vrijeme kako bi preispitali svoju vezu", naglasio je drugi izvor.

Larsini kolege sa seta reality emisije "Real Housewives of Miami" iznenađeni su njihovim prekidom.

"Nitko nije predvidio ovo", kaže treći izvor za Page Six. "Čini se doista iznenadna odluka. Nije bilo naznaka da ima problema u raju."

Larsa još o tome nije pričala s kolegicama koje trenutno imaju puno pitanja.

"Djelovali su tako zaljubljeno. Kad bi se pomirili, to nikoga ne bi iznenadilo", kaže izvor iz produkcije.

Osim što su se obrisali na društvenim mrežama i što je Larsa pitala pratitelje trebaju li njezini prijatelji otpratiti bivšeg partnera, osvrnula se na Instagram priči i na "mudar" odabir partnera.

"Čovjek kojeg odaberete za partnera utječe na sve u vašem životu", navodi se u citatu. "Vaše mentalno zdravlje, vaš duševni mir, vaša ljubav u vama, vaša sreća, kako prolazite kroz tragedije, vaši uspjesi, kako će vaša djeca biti odgajana i još mnogo toga. Birajte mudro."

image

Larsa Pippen I Marcus Jordan

Romain Maurice/mega/The Mega Agency/Profimedia/Romain Maurice/mega/the Mega Agency/profimedia

Marcus je preslikao njezine postupke i izbrisao sve svoje fotografije s njom s Instagrama prije nego što ju je također prestao pratiti.

Dodatno je nagovijestio njihov prekid objavivši fotografiju sa svojim ocem uz Drakeovu pjesmu "First Person Shooter", u kojoj tekst sugerira da je spreman početi viđati druge žene. Činilo se da je sve u redu između para još prošli mjesec kada su zajedno slavili Marcusov rođendan u Miamiju.

Larsa i Marcus prvi su put potaknuli glasine o spoju u rujnu 2022. nakon što su viđeni na večeri. Iako su u početku nekoliko mjeseci nijekali svoju vezu, službeno su objavili Instagram u siječnju 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:54