POBIJEDIO NA SUDU

Procurile fotografije slavlja: Pogledajte kako Johnny Depp pije u engleskom pubu i veselo pozira

Glumcu su društvo pravili glazbenici Jeff Beck i Sam Fender, a sve je snimila gošća puba u Newcastleu, Angie Dickinson

Johnny Depp u pubu

 Gary Spedding /zash/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia/Gary Spedding /zash/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia

Johnny Depp sjedi na malenoj terasi The Bridge Tavern puba u Newcastleu i pije pivo s frendovima, baš kao da je to još jedna sasvim obična srijeda u njegovom životu. Tako je to izgledalo u Engleskoj sinoć, dok je s druge strane oceana u Fairfaxu, Virginiji sudac čitao presudu u celebrity procesu stoljeća.

Depp je na kraju pobijedio, poslao poruku svijetu da je "upravo vratio svoj život" pa sjeo na pivo. I pitanje je bi li se saznalo za to da u pub nije ušetala Angie Dickinson, i fotografirala ga za stolom s glazbenicima Jeffom Beckom i Samom Fenderom. Skriven iza sunčanih naočala i nekakve smiješne šilterice bio je dobro raspoložen i čak je i pozirao s Angie. Ubrzo su društvene mreže preplavili video isječci i fotografije glumca u pubu. Bio je veseo, rukovao se s fanovima i dozvolio da ga se snima.

Kad se stvorila prevelika gužva, u pratnji tjelohranitelja napustio je krčmu.

Tako je, u svom stilu, jedan od trenutno najspominjanijih glumaca na svijetu, uz pintu Guinnessa, proslavio veliku pobjedu na sudu s kojeg je njegova bivša supruga, Amber Heard otišla duboko potresena i razočarana.

Kad se podvuče račun, nakon godina ludog braka isprepletenog ljubavlju, svađama, tučnjavama i bizarnim incidentima, Heardova odlazi poražena, a Depp s novom masovnom bazom fanova kao pobjednik bogatiji za ukupno 8,35 milijuna dolara koje mu Amber Heard mora platiti.

Svemu tome kumovalo je 38 svjedoka s Deppove strane i 24 svjedoka koje je pozvala Amber Heard, u šestotjednom suđenju koje je svijet doslovno pratio uživo.

Koliko je poznato, Deppov sljedeći nastup s Beckom je u Gatesheadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:53