DAJE BESPLATNO

Produktivni donor sperme ima 50 djece, još 15 ih je na putu: ‘Bolji sam od banke, kod mene je provjerena kvaliteta‘

Svoje usluge, koje su besplatne, promiče putem društvenih mreža, a s klijentima se rado upoznaje i uživo

Kyle Gordy

 Kyle Gordy/Swns/Swns/Profimedia

Produktivni donor sperme Kyle Gordy (31) iz Los Angelesa u Kaliforniji postao je otac 50 djece, a sada je otkrio da ih je još 15 na putu.

Gordy, naime, nudi svoju spermu samohranim majkama i heteroseksualnim parovima koji imaju problema sa začećem. Svoje usluge, koje su besplatne, promiče putem društvenih mreža, a umjesto kroz banku sperme, svoje sjeme daje izravno ženama koje ga trebaju.

Objasnio je da je nekim ljudima neugodno tražiti usluge od banke sperme s obzirom na to da su donori anonimni. Tako novi roditelji ne znaju ništa o osobi koja im je pomogla dobiti dijete, a on se želi s njima osobno upoznati.

"Vjerujem da sam toliko popularan upravo iz tog razloga što im dajem priliku da me upoznaju. U banci sperme to ipak nije slučaj. Otvoren sam s ljudima, vrlo pouzdan i imam mnogo žena koje također mogu jamčiti za mene. Uvijek se potrudim osobno otići do tih ljudi, umjesto da ih tjeram da dolaze k meni i vrlo sam ozbiljan kad su u pitanju sva ta testiranja", govori Kyle koji se testira pet puta godišnje.

image

Kyle Gordy

Kyle Gordy/Swns/Swns/Profimedia

"Mnogi se testiraju samo jednom godišnje, a ja do pet puta godišnje. Ja sam profesionalac, uvijek im vrlo jasno opišem cijeli proces kako se to radi i naglasim im koliko sam plodan te da imaju veće šanse da će zatrudnjeti. Ja sam bolji od banke sperme, kod mene se radi o kvaliteti", rekao je Kyle, prenosi Daily Mail.

Tvrdi da mu je prehrana bogata vitaminima te da to pomaže kod većeg broja spermija. Uzima cink, multivitamine i riblje ulje.

"Crno vino je zapravo jako dobro jer pomaže kod donacije sperme, tako da si dopustim čašu ili dvije u umjerenim količinama", otkriva i dodaje da još uvijek nastoji shvatiti koja hrana mu bolje odgovara u svrhu bolje plodnosti.

Također planira donirati svoju spermu jednoj klinici na Filipinima.

"Napravit ću i profil koji će oni objaviti na internetu, zajedno s nekoliko mojih fotografija i odgovorima iz upitnika koji sam ispunio. Ako me odaberu, vjerojatno ću dati dvije donacije odjednom. To je stvarno jednostavno jer će se sva ova redovita testiranja koja obavljam, poput broja spermija i spolno prenosivih bolesti, obavljati u klinici", objašnjava zadovoljni donor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:07