DVA TABORA

Svi komentiraju presudu: Slavni diljem svijeta slave Deppa, a samo jedna žena brani Amber Heard

Tijekom šestotjednog suđenja koje se održalo u sudnici u Fairfaxu, Depp i Heard su izazvali brojne reakcije od strane svojih kolega.

Johnny Depp i Amy Schumer

 Profimedia/

Presuda je stigla, a društvene mreže krcate su reakcijama zvijezda na konačni završetak šest tjedana dugog suđenja između Johnnyja Deppa i Amber Heard, piše Page Six.

image

Amber Heard izlazi iz sudnice

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/-/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon što je porota u srijedu utvrdila da je Amber Heard kriva za klevetu Johnnyja Deppa nakon 13 sati vijećanja, među prvim se oglasila Sharon Osbourne, bivša menadžerica i supruga pjevača Ozzyja Osbournea.

- Ovo nisam očekivala! Mislim, htjela sam da Johnny pobijedi, ali nisam očekivala ovakav ishod - rekla je Sharon.

image

Sharon Osbourne

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/Afp/Profimedia

Zvijezda serije "Slatke male lažljivice", Ashley Benson, proslavila je presudu objavom fotografije Johnnyja Deppa popraćenom opisom punim emojijima srca.

Johnny Depp obratio se obožavateljima nakon suđenja i rekao da mu je porota “vratila život” i da “istina nikad ne nestaje”.

Glazbenik Ryan Adams, kojeg su brojne žene optužile za fizičko i emocionalno zlostavljanje 2019., izrazio je oduševljenje hrpom emojija ispod Deppove objave.

U međuvremenu, 36-godišnja Heard rekla je za Page Six putem svog predstavnika da joj je "srce slomljeno" zbog presude i da presuda "odbacuje ideju da se nasilje nad ženama treba shvaćati ozbiljno".

Amy Schumer je naizgled aludirala da je na strani Amber Heard nakon što je objavlila snažan citat Glorije Steinem na Instagramu.

- Svaka žena koja se odluči ponašati kao pravo ljudsko biće treba biti upozorena da će je vojske "statusa quo" tretirati kao neku prljavu šalu...Trebat će joj sestrinstvo - istaknula je komičarka.

Podsjetimo, Depp je tužio svoju bivšu suprugu za 50 milijuna dolara zbog članka Washington Posta iz 2018. u kojem je sebe nazvala žrtvom seksualnog nasilja. Deppu je dosuđena naknada štete od 10 milijuna dolara te kaznena odšteta od 5 milijuna dolara. Glumac nije bio na izricanju presude, ali je ranije poručio da će sve budno pratiti iz Engleske.

Tijekom šestotjednog suđenja koje se održalo u sudnici u Fairfaxu, Depp i Heard su izazvali brojne reakcije od strane svojih kolega.

Komičari Chris Rock i Bill Burr te voditelj Joe Rogan zalagali su se za Deppa, nazivajući Heard "luđakinjom" i "lažovom".

Deppova kolegica iz filma "Dark Shadows", Eva Green, na Instagramu je izjavila da "ne sumnja" da će Johnny "otkriti svoje prekrasno srce svijetu, a život će njemu i njegovoj obitelji biti bolji nego što je ikada bio.”

image

Johnny Depp i Eva Green u 'Dark Shadows'

Peter Mountain/Everett/Profimedia/Peter Mountain/Everett/Profimedia

U međuvremenu, bivša djevojka Johnnyja Deppa, Kate Moss, negirala je glasine da ju je bacio niz stepenice

Heard je, sa svoje strane, imala nekoliko pobornika, uključujući Howarda Sterna, koji je Deppa nazvao “narcisom” i Juliju Fox, koja je nazvala cijeli odnos "neuravnoteženim".

image

Julia Fox

Best Image/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Best Image/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Je li ga udarila? Da. Je li to bilo zlostavljanje? Ne - rekla je Fox.

- Morate imati moć da biste je mogli zloupotrijebiti. Imala je 25 godina. On je očito uvijek bio mnogo moćniji, fizički i financijski - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:47