TUŽILI GA ZA NJEZINU SMRT

'TRAŽILA ME DA JOJ KUPIM NOVU KUĆU, STALO JOJ JE SAMO DO NOVCA' Jim Carrey iznio optužbe na račun majke svoje bivše djevojke koja si je oduzela život

 Getty Images / Getty Images

Krajem rujna Jim Carrey je optužen za smrt bivše djevojke Cathrione White koja je prošle godine počinila samoubojstvo predoziranjem.

Glumac je zadnjih mjesec dana u centru pažnje medija jer se svakodnevno pojavljuju novi detalji o njihovom odnosu. A kako piše The Sun, sada je i holivudski glumac odlučio iznijeti prljavo rublje i to kad je riječ o Cathrioninoj obitelji. Jim tvrdi da ga je njezina majka pokušala nagovoriti da joj kupi novu kuću te da joj je stalo samo do novca.

Carrey je sudu priložio ispis uvredljivih e-mailova koje mu je slala Brigid Sweetman u kojima mu se, između ostalog, požalila da baš nju internet korisnici optužuju za ubojstvo vlastite kćeri. Pored svega spomenutog, poručila mu je da je i ona na rubu samoubojstva jer je to što joj pišu strašno i ponižavajuće, te ga je tada zamolila da joj kupi novu kuću, a kada je on to odbio, Cathrionina majka je postala ljutita i ogorčena pa ga je nazvala zmijom.

Tužbu protiv Carreya podnijela je upravo Cathrionina majka, kao i Mark Burton, muškarac za kojeg se Cathriona udala kako bi dobila zelenu kartu. Oni tvrde da se Cathriona udala nakon što je navodno saznala da joj je Jim prenio tri spolno prenosive bolesti, kako se nedavno pisalo.

Actor Jim Carrey poses at LACMA's 50th anniversary gala in Los Angeles, California, April 18, 2015. REUTERS/Danny Moloshok - RTR4XW4L
Danny Moloshok / REUTERS

Carrey je u svojoj obrani iznio i neke od detalja iz veze s Cathrionom.

Tvrdi da ju je volio, ali i da se ona udala za drugog njemu iza leđa jer ju je on odbio oženiti. Bili su zajedno od 2012. do 2015. uz prekide, a on je tek 2013. godine saznao da je Cathriona u braku s Burtonom.

- Cat je živjela sa mnom u tom razdoblju, a ja sam je financijski potpomagao. Burtonanikad nisam upoznao nakon njezine smrti, a o detaljima svog odnosa s njim Cat mi nikad nije pričala - tvrdi Carrey.

Demantirao je navode da joj je prenio spolno prenosive bolesti.

- Cat je bila preslatka, no kad se osjećala odbačeno ili uzrujano, bila je sklona izmišljanju priča i osvetoljubivoj naravi. Unatoč turbulentnom prekidu koji smo imali, Cat i ja smo odlučili loše stvari ostaviti iza sebe i krenuti dalje. Uslijedio je prekrasan odnos i deset najljepših mjeseci koje sam proveo s njom - tvrdi Carrey. K

ako je naveo, tjedan dana prije smrti, Cat se opet počela ponašati po starom i to zato jer je on otišao vrijeme provesti sa svojom kćeri koja je bila u bolnici jer je trebala na hitnu operaciju.

Nekoliko dana kasnije Cathriona si je oduzela život, na treću godišnjicu smrti svog voljenog oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 09:36