NAPAST U VISOKIM KRUGOVIMA

VIDEO: SLAVNI KUHAR O BIZARNOM PROHTJEVU IZ SVIJETA SHOWBIZA 'Stvar je izmaknula kontroli. Znali su me tražiti da bijeli prah pospem preko soufflea'

 
 Screenshot / YouTube

Slavni kuhar Gordon Ramsay tvrdi da je kokain toliko uobičajena stvar u krugovima poznatih da su ga u restoranima čak tražili da ga pospe primjerice na puding.

Chef je ovaj put prilično ozbiljno progovorio o problemu zloupotrebe kokaina te smatra da se droga toliko uvukla u industriju da je stvar izmakla kontroli, piše Daily Mail. ‘Upoznao sam se s kokainom na samom početku svoje karijere. Poslužili su mi ga, dali su mi ga, rukovali su se sa mnom s malim zamotuljcima od folije u dlanovima… Čak su me znali tražiti da pospem kokain preko souffléa prije nego što im poslužim, pod izgovorom da će drugi misliti da se radi o šećeru u prahu. Kokain je posvuda. Sve je to izmaknulo kontroli’, rekao je Ramsey.

U novom dokumentarcu naziva ‘Gordon Ramsay on Cocaine’ (‘Gordon Ramsay na kokainu’) poznati chef ispituje razorni globalni utjecaj ove droge.

Film će se emitirati 19. listopada, a prikazuje Ramseyja u posjeti kolumbijskim farmerima koke koji lišće biljke prekrivaju cementom, sumpornom kiselinom, petrolejom i drugim tvarima u procesu prerade.

Screenshot / YouTube

Velika Britanija, prema pisanju Daily Maila, ima najveći broj konzumenata kokaina te uvozi oko 30 tona potencijalno smrtonosne droge.

Ramsey je bio svjedok brojnih propalih karijera svojih kolega i prijatelja zbog kokaina, uključujući i bliskog prijatelja kojemu je bio i mentor, Davida Dempseyja, koji je preminuo nakon loše reakcije na kokain 2003.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:15