PREPOZNAJETE LI JE?

Za nju je vrijeme stalo: Nećete vjerovati koliko godina ima ova poznata ljepotica!

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Paulina Porizkova, pokazala je da je njezina ljepota svevremenska.
 Instagram / Paulina Poritzkova

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Čehinja Paulina Porizkova, pokazala je da je za nju vrijeme stalo. Manekenka i fotomodel poznata iz ere velikih supermodela, kad je žarila i palila zajedno sa Cindy Crawford, Lindom Evangelistom i Claudiom Schiffer, i u 51. godini izgleda zapanjujuće.

Paulina se tek nedavno priključila Instagramu, a kao jednu od prvih objava odlučila je pokazati kako izgleda u kupaćem kostimu. Slika je nastala u Miamiju gdje je Paulina proslavila godišnjicu braka s mužem Ricom Ocasekom, muzičarem benda The Cars, poznatom po velikom hitu 'Drive'.

Osim uobičajenih stvari poput zdrave prehrane i puno kretanja, Paulina kao tajnu svog mladolikog izgleda ističe zaštitu od sunca.

'Oduvijek kožu štitim od sunca. Nikad nisi premlad da kreneš s time. Mislim da kožu treba početi štititi praktički od rođenja. Tako ćeš izgledati odlično i kad ti bude 50', kaže ljepotica.

Što se tiče trenutnog stanja u svijetu mode, Paulina kaže kako je Photoshop sve pokvario.

'Danas skoro svatko može postati model jer se sve da popraviti u Photoshopu. I 65-godišnjakinja može super izgledati. No kad sam ja radila toga nije bilo i morao si izgledati savršeno. Nisi smio imati, bore, prištiće, celulit. To se sve vidjelo na fotografijama i nije bilo popravljanja.'

U svojoj bogatoj karijeri, Paulina je radila za Estée Lauder, Oscara de la Rentu, Escadu, snimala je za Sports Illustrated, Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, Glamour, Elle i mnoge druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:18