FUŠ U MIROVINI

Božo Sušec: Prenoseći El Clasico, bio sam opet kao riba u vodi

Bilo je ponuda i od drugih televizija, ali još ne bih o detaljima
Zagreb, 170308.Bozo Susec, pomocnik glavnog ravnatelja HRT - a Vanje Sutlica za program, velike projekte i nove medije.Foto: Sasa Midzor Sucic / CROPIX-studio-
 Saša Midžor Sučić / CROPIX

ZAGREB - Jedan od najpoznatijih hrvatskih komentatora i novinara, Božo Sušec , koji je početkom godine otišao u prijevremenu mirovinu uz izdašnu otpremninu, sinoć je prenosio susret između Real Madrida i Barcelone za MaxTV i T-portal.

- Bilo mi je super prenositi ovu utakmicu. Osjećao sam se dobro, kao riba u vodi. Ugodno je raditi takav mega sportski događaj - rekao je Sušec.

Podsjetimo, razlog zbog kojeg Hrvatska radiotelevizija nije prenosila derbi svih derbija je to što su pregovori s agencijom Arena sport propali zbog straha agencije da će velik dio gledatelja u Srbiji gledati El Clasico na HTV-u 2 .

Svi oni koji vole pogledati dobru utakmicu u prijenosu Bože Sušeca neće biti razočarani jer, kako kaže Sušec, sve su njegove usluge na tržištu.

- Ja sam u mirovini i slobodan sam novinar te, iako je bilo ponuda, ne želim o detaljima jer ne valja govoriti o transferima prije potpisivanja ugovora- zaključio je Sušec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 17:23