ZAJEDNO SMO JAČI

Depp i Vanessa Paradis prvi put zajedno na setu

Glumac Johnny Depp prvi put će udružiti snage na velikom platnu sa svojom dugogodišnjom partnericom, francuskom glumicom Vanessom Paradis, u novom filmu "My American Lover"

ZAGREB - Glumac Johnny Depp prvi put će udružiti snage na velikom platnu sa svojom dugogodišnjom partnericom, francuskom glumicom Vanessom Paradis, u novom filmu “My American Lover”. Par je zajedno već 12 godina, imaju dvoje djece, 10-godišnju Lily Rose i 7-godišnjeg Jacka, a tek nedavno su se odlučili zajedno nastupiti u filmu u kojem će također glumiti ljubavnike.

Vanessa u filmu, naime, tumači poznatu francusku književnicu i filozofkinju Simone de Beauvoir, a Johnny tumači njezina ljubavnika Nelsona Algrena. Rođena u Parizu 1908. godine, Simone je tijekom godina postala svojevrsna ikona feminizma. Umjesto na njezinu dugogodišnju vezu s poznatim filozofom i piscem Jean-Paul Sartreom, film će se koncentrirati na kratko vrijeme koje je provela s američkim piscem Nelsonom Algrenom i na njihovo zajedničko putovanje po Južnoj Americi 1949.

Vijest o tom zajedničkom projektu na neki način pobija šuškanja da je atraktivna Angelina Jolie, s kojom Johnny trenutačno snima film “The Tourist”, bacila oko na zgodnoga glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:49