EKSKLUZIVNO

Mali Lošinj: Eva Longoria i Tony Parker uživaju u noćnoj šetnji

Lijepa glumica Eva Longoria Parker i njezin muž, košarkaš San Antonio Spursa Tony Parker, odlučili su spojiti ugodno s korisnim, pa su prije najavljenog Tonyjeva nastupa u Vodicama unajmili jahtu i prokrstarili hrvatskim otocima.

Poznati par neko se vrijeme usidrio kod Lošinja i uživao sunčajući se na palubi jahte te roneći i plivajući u kristalno bistrom Jadranskom moru. Iako su mnogi holivudski parovi u posljednjih nekoliko godina posjetili Hrvatsku, Parkeri su ovdje prvi put, a sudeći po njihovim nasmijanim licima tijekom noćne šetnje Lošinjem, istinski uživaju u svom neplaniranom ljetovanju na jadranskoj obali.

Moralna potpora

Naime, atraktivni par doputovao je u Hrvatsku poslovno: najavljeni su kao posebni gosti poznatog kluba Hacienda u Vodicama, gdje će francuski košarkaš 9. srpnja nastupiti kao gost izvođač. Dakle, osim što ima uspješnu karijeru u NBA ligi, Parker se u slobodno vrijeme bavi i glazbom, pa tako u Vodice stiže u ulozi MC-ja te će s hip-hop DJ-em Cut Killerom izvesti zajednički nastup pod nazivom “DJ Cut Killer i Tony Parker Show”.

Holivudska ljepotica, koja se proslavila ulogom vrckave Gabrielle Solis u američkoj hit-seriji “Očajne kućanice”, odlučila je pridružiti se suprugu kao moralna podrška, a očito je nagovorila slavnog košarkaša da u Hrvatsku dođu nekoliko dana ranije da mogu uživati u zajedničkom ljetnom odmoru prije Tonyjeva planiranog nastupa.

Prvi put hrvatska publika

Iako se, naravno, ne očekuje da će se Eva pridružiti Parkeru na pozornici, sama njezina prisutnost ipak mu mnogo znači jer je ovo prvi put da će se košarkaš predstaviti hrvatskoj publici.

Sudeći po njegovim dosadašnjim nastupima, sve posjetitelje vodičkog kluba očekuje večer vrhunske klupske glazbe, a kako i pristoji njihovu zvjezdanom statusu, warm up duetu Parker-Killer odradit će jedan od najboljih hrvatskih hip-hop DJ-a Phat Phillie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:11