NAKON TRIJUMFA

NIŠTA BEZ HARMONIKE I NARODNJAKA Supruga dinamovca Hajrovića glavna zvijezda na plesnom podiju, s njom tulumarila prva pratilja Miss Universe Hrvatske

 
 Screenshot / INSTAGRAM

Nakon što je u nedjelju navečer Dinamo na Maksimiru pobijedio Hajduk uvjerljivim rezultatom 3:1, oduševljenje, osim samih igrača, nisu mogle sakriti ni njihove najgorljivije navijačice.

Tako su se na teren među prvima sjurile Tea Slavica, djevojka Brune Petkovića i prva pratilja na ovogodišnjem izboru za Miss Universe Hrvatske, te Lejla Hajrović, supruga Izeta Hajrovića.

Djevojkama nisu smetali ni kiša ni blato, ali za pravo slavlje, koje je trajalo do dugo u noć, poslije su se maksimalno dotjerale.

Nogometaši su s društvom tulumarili u jednom restoranu, a harmonikaši i narodnjački hitovi bili su neizostavan dio glazbenog repertoara.

"Vruću" atmosferu s fešte na svom Instagram Storyju objavila je Lejla, koja je, čini se, bila i glavna zvijezda na plesnom podiju.

Istočnjačkom melosu nije odoljela ni Tea, koja se na društvenoj mreži pohvalila i bogatom trpezom u kojoj su uživali dinamovci i njihove djevojke.

Screenshot / INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:43