ANA BEGIĆ

ZAPOSLENI BLAGDANI SIMPATIČNE PLAVUŠE 'Bolje imati dva posla nego nijedan, ali naći ću vremena za kolače'

Iako ima trotjednu pauzu snimanja RTL-ove serije ‘Vatre ivanjske’, Ana Begić neće se pretjerano odmoriti. Očekuje je premijera ‘Vučjaka’ 30. prosinca u zagrebačkom HNK

U Krležinom “Vučjaku”, predstavi koja će premijerno biti izvedena 30. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, u režiji Ivice Boljana, glumica Ana Begić Tahiri igra tri majke - Evinu, Horvatovu i seosku majku. I oduševljena je.

- Tri uloge, tri majke jako su zgodna stvar. Jedva čekam premijeru - kaže iznimno simpatična i komunikativna glumica koja ovih dana uglavnom trči s jedne probe na drugu, a malo slobodnih trenutaka koji joj preostanu nastoji iskoristiti za druženje s četverogodišnjom kćeri Lanom i suprugom Danijelom Tahirijem.

Igra vesele žene

- Evo danas smo bili na klizanju na Tomislavcu i uživali. Klizali smo, popili sok, družili se i svi smo se dobro izmorili - govori Ana Begić i dodaje da joj je najvažnije da vrijeme s kćeri, kada ga već ima tako malo, provede što kvalitetnije.

- Iskreno, nadam se da mi jednom neće zamjeriti izbivanje - dodaje glumica koja osim u “Vučjaku” trenutno glumi i u seriji “Vatre ivanjske”. Anin lik, a glumi Veru Lepen, veselu, otvorenu i pomalo brbljivu kućanicu, gledateljima se svidio od prvog pojavljivanja na malim ekranima. Baš kao što su voljeli njezinu jezičavu blagajnicu Bibu. Iako joj je uloga u RTL-ovoj telenoveli prva u sapunicama brzo se snašla, kaže, i uhvatila ritam.

Related content

Vrijedna glumica

Iako ima trotjednu pauzu sa snimanjem serije “Vatre ivanjske”, neće se baš pretjerano odmoriti.

- Bit ću slobodna doslovno dva dana, 31. prosinca ove godine i 1. siječnja 2015. jer 2. siječnja opet igramo “Vučjak” - tumači Ana Begić. - Dakle, ništa od nekog putovanja ili duljeg odmora. Ostat ćemo u Zagrebu, kod kuće. No, to uopće nije loše.

Dodaje kako je odavno navikla na kraće odmore i kako su joj, u biti, dovoljna tri, četiri dana da dobro napuni baterije i da može bez problema raditi. I nije joj problem hendlati istovremeno ulogu u kazalištu i u televizijskoj seriji.

- Uostalom, nije stalno tako. Ali, znate, bolje je kao glumac imati dva posla nego nemati niti jedan. Pogotovo u današnje vrijeme. Ne žalim se - objašnjava kroz smijeh Ana i dodaje da ne vidi neke goleme razlike između oba posla.

Organizacija života

U organizaciji života, usklađivanju poslovnih obaveza i slobodnog vremena, njezinoj maloj obitelji puno pomažu djedovi i bake. I u blagdansko vrijeme oni će imati veliku ulogu, posebice bake.

- S obzirom na obaveze, malo toga ću moći sama pripremiti. Ali, sigurno ću uzeti par sati da napravim nešto u čemu uživam u prosincu. Peći ću kolače, tri moje omiljene vrste. Vrlo su jednostavni i fini. Jedni se, u biti, ni ne peku. Osim toga i moja mama i svekrva su izvrsne slastičarke pa ću i njima ukrasti malo kolača, staviti ih na stol i praviti se da su moji - smije se glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:41