ZLATO JE SLETJELO

Blanka: Neću više pričati o svjetskom rekordu

Zagreb, 150310.Dolazak Blanke Vlasic hrvatske atleticarke u skoku u vis nakon osvojene zlatne medalje na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Dohi na zagrebackom aerodromu Pleso.Na slici: Blanka Vlasic u sredini izmedju trenera Bojana Marinovica i oca Joska Vlasica u vip salonu Plesa.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

ZAGREB - Izgledala je umorno, ali i pomalo tužno. Svjetska prvakinja Blanka Vlašić donijela je kući novo zlato, a fotoreporteri su je gotovo morali nagovarati na osmijeh. Blanka je pročitala neke stvari koje su je zasmetale i najavila da će neke stvari u budućnosti promijeniti.

Blanka: Polako ludim jer znam da mogu skočiti svjetski rekord

- Pratila sam portale i vidjela da se više piše da nisam srušila svjetski rekord nego o zlatu. Zato sam odlučila da više neću pričati o rekordu niti odgovarati na pitanja o njemu. Nisam osoba koja će samo trčati prema naprijed nego želim i uživati u ostvarenom. Ne želim da se svako natjecanje na kojem ne preskočim svjetski rekord proglasi neuspjehom - rekla je Blanka i najavila da se izuzetno veseli predstojećem aktivnom odmoru.

- Neću potpuno ljenčariti, ne sjećam se kada sam posljednji put to radila. Ipak, drago mi je da slijedi razdoblje bez presinga i satnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:15