EKSTREMNI TENIS

VIDEO Đoković nakon igranja tenisa na krilu aviona: Noge mi se još tresu!

'Ovo je teško opisati, priznajem da sam se preplašio. Napravio sam najluđu stvar u životu', rekao je Đoković
Novak Djokovic of Serbia jubilates after the Serbian national tennis team won the Davis Cup finals against France in Belgrade, Serbia, Sunday, Dec. 5, 2010. (AP Photo/Darko Vojinovic)
 AP

Novak Đoković je u 2011. godini nezaustavljiv, ima 24 pobjede u nizu i svladao je sve najbolje igrače svijeta, među kojima su Nadal i Federer. Sve mu ide od ruke što je iskoristio gigant Head i angažirao ga kao glavnog lika u reklami, u kojoj ni za let na krilu zrakoplova nije koristio dvojnika!

Isprva se činilo kako je riječ o specijalnim efektima jer Nole stoji na krilu aviona i igra tenis tisuću metara iznad zemlje! A da je uistinu to učinio potvrdile su video snimke sa seta.

Bilo ga je strah, ali ljudi koji su ga pripremali za novi izazov u karijeri uvjerili su ga kako mu se apsolutno ništa ne može dogoditi.

- Naravno da se bojim, pa igrat ću tenis na visini od tisuću metara - rekao je Đoković prije polijetanja.

A nakon što je sve završilo bio je vidno uzbuđen, baš poput djeteta koje dobije dugo očekivani poklon.

- Ovo je teško opisati, priznajem da sam se preplašio, ali Head me uvijek tjera do limita. Tako je bilo i sad, napravio sam najluđu stvar u životu, evo noge mi se još uvijek tresu - kazao je najbolji tenisač u ovoj sezoni i dodao kako ga sad više ništa ne može zaustaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:41