‘TEBI, PRIJATELJU‘

U srijedu se otvara izložba posvećena psima i jedinstvenom odnosu kojeg imamo s njima

Autorica fotografija Gordana Popović sredstva od prodaje fotografija donirat će Noinoj Arci
 Gordana Popović

Humanitarna izložba ‘Tebi, prijatelju‘ održava se od 1. do 31. ožujka u zagrebačkoj Knjižnici Sloboština. Kroz fotografije autorica Gordana Popović progovara o povezanosti čovjeka i psa te prikazuje uspomene na jedinstveni odnos koji dijelimo s našim četveronožnim prijateljima.

- Oni nam pomažu u velikim i malim stvarima, s nama su u svim trenucima, kako dobrima, tako i onima manje dobrim, a zauzvrat traže samo ljubav (i pokoju poslasticu). Moja ljubav prema životinjama traje oduvijek, a prve korake u fotografiranju ljubimaca učinila sam u Udruzi za zaštitu životinja Noina Arka gdje sam istoga trenutka zavoljela takvu vrstu fotografije i znala da ću joj se jednom u životu potpuno posvetiti. Kroz ovu izložbu želim zahvaliti Udruzi Noina Arka, a voljela bih potaknuti ljude da i oni pronađu svog prijatelja koji daje sve, a traži samo ljubav - kaže Gordana Popović.

image
Gordana Popović

Na izloženim fotografijama može se vidjeti zabavne i čarobne trenutke koje prikazuju jedinstveni odnos čovjeka i psa. Kao poseban dodatak izložen je i izbor fotografija projekta "Pawcasso", a više informacija što je to te koliko je priprema potrebno da dođe do takve čarolije u boji može se saznati upravo u knjižnici Sloboština.

U zamjenu za sve izložene fotografije vlasnici pasa s fotografija donirali su sredstva koja će biti uplaćena Noinoj Arci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:19